reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Mi dzisiaj pojawiły się mdłości i trwały do południa także nieźle bo w poprzednich ciazach nawet w nocy budziłam się. Już trochę się uspokoiłam bo ten totalny brak objawów mnie stresowal.
Ja mam 2 dzieci i najstarszy codziennie pyta kiedy w moim brzuszku będzie dzidziuś a ma 7 lat, dla 4 latka raczej to obojętne. Oboje jeszcze nie wiedzą bo raczej od razu by się wygadali 😁

reklama
My powiedzieliśmy dziś mamie mojej. Dzieciaki podsłuchali 🥺 Mama zareagowała dobrze ale starsza córka nie ciekawie. Najpierw się obraziła pozniej plakala. Powiedziała że nie chce żadnego srajtka i że wywali go przez okno 😱 teraz przyszła i rozmawia z nami normalnie ale nie chce rozmawiać o dziecku. Młoda zas super już nad imieniem się zastanawia i cieszy się bardzo 😁🥰
Pewnie to był dla niej szok ale jak ochlonie bedzie sie cieszyc:)

reklama
Ja już pod gabinetem, czuję że zaraz zejdę na zawał, mam wrażenie, jakbym szła po jakiś wyrok... Dziś miałam taki fajny dzień, mniej mdłości, mało stresu, a teraz przed sama wizyta nie mogę utrzymać telefonu w rękach, tak mi się trzęsą. Nawet moj syn widział, jaka jestem zdenerwowana przed wyjściem i "mamusia, uspokój sie, będzie dobrze".
I co tam słychać po wizycie ? 😊

Do góry