reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

A ja dziś was tylko podczytuje. Jakiś dzień w biegu dziś miałam. Moje lędźwie się mocno odzywają . Strasznie się boje i mam nadzieję że to ucisk od ciąży a nie powrót mojej przepukliny 🥺 zaczynam się stresowac i to mocno 😱

Zachwycona Jak po wizycie ? ☺️

reklama
Słuchajcie !!! Jest pęcherzyk żółtkowy z echem zarodka!!! ❤️ Wg usg 5 t i 6 dni, ale lekarz i tak podał ten sam termin na 20.06 mimo, ze tak mi tez wylicza jak mam 5 tyg 2 dni z okresu 🤷‍♀️Właśnie kurczę tego nie rozumiem, czyli ciąża ma 5 i 6, czy 5 i 2 🤔Lekarz tez raz tak powiedział, raz tak.. Na serduszko jeszcze za wcześnie, dzidziuś ma 1 mm 😊

Jeśli chodzi o bóle brzucha, to powiedział, ze to przez progesteron, żeby się nie przejmować.. także dziewczyny musimy się rozluźnić i przeczekać 🙂

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 87
Jaaaaa dziewczyny, ale wiadomość dostałam dzisiaj 😳😍 Będę ciocia ! Moja bratowa w ciąży! A termin na kiedy? Na czerwiec 😳😂❤️

@dory dobrze, że się nam wyżalilas ☺️ Nie tłum tego w sobie. Mąż pracuje i jeszcze dzieckiem się Zajmuje jak piszesz. To facet, wiec pewnie przemęczony. Nie smuć się , on na pewno was kocha i przeżywa to po swojemu. Delikatnie bym wspomniała ze potrzebujesz tez zainteresowania.

Ja jestem mega podekscytowana dzisiaj. Dwa dzidziusie malutkie w rodzinie . Tak blisko . Mój synek był pierwszym dzieckiem takim małym w rodzinie a tu teraz dojdzie i rodzeństwo i kuzynostwo 🥰
Cudowna wiadomość!! 🥰🥰🥰 gratuluje Ciociu 😉

Słuchajcie !!! Jest pęcherzyk żółtkowy z echem zarodka!!! ❤️ Wg usg 5 t i 6 dni, ale lekarz i tak podał ten sam termin na 20.06 mimo, ze tak mi tez wylicza jak mam 5 tyg 2 dni z okresu 🤷‍♀️Właśnie kurczę tego nie rozumiem, czyli ciąża ma 5 i 6, czy 5 i 2 🤔Lekarz tez raz tak powiedział, raz tak.. Na serduszko jeszcze za wcześnie, dzidziuś ma 1 mm 😊

Jeśli chodzi o bóle brzucha, to powiedział, ze to przez progesteron, żeby się nie przejmować.. także dziewczyny musimy się rozluźnić i przeczekać 🙂
Ekstra 😍

Liczyła bym z tego co masz na usg ❤ bardzo sie cieszę I gratuluję :)
Donrze ze o bole mozemy byc spokojne ❤

Liczyła bym z tego co masz na usg ❤ bardzo sie cieszę I gratuluję :)
Donrze ze o bole mozemy byc spokojne ❤

Taaak, trochę mnie tez to uspokoiło, akurat dobrze się składa bo w samochodzie znowu mnie rozbolał...

Bardzo wam dziękuję dziewczyny, ze myślami byłyście ze mną i okazaliście mi wsparcie, naprawdę dużo to dla mnie znaczy ❤️
Następna wizyta 27.10 😊 Już na NFZ 😅 mam nadzieje, ze będzie już widać serduszko 😍

Gratulacje dla nowej cioci ! 😁👏 Super się zgralyscie 😁

Dory, rozumiem Cię, mój partner w ogóle jest jeszcze taką osobą, ze bardzo skromnie wyraża swoje emocje, ja mu po prostu muszę mówić wprost czego potrzebuje i ze chce żeby więcej uwagi mi poświęcał. Teraz jest już inaczej :) Fajnie jak się facet sam domyśli, ale niestety nie każdy taki jest :) Wiem, ze u Ciebie już kolejna ciąża, wiec inaczej to powinno wyglądać, ale może spróbuj mu wprost powiedzieć jakie są twoje potrzeby i oczekiwania ? ❤️

Cudownie!!:) mialysmy pierwsza wizyte w podobnym czasie, moj zarodek mial wtedy 1.4mm😀
a co do wieku ciazy - po opisie zdjecia rozumiem to tak, ze na podstawie ostatniej miesiaczki (LMP) to 5t2d ale na podstawie wielkosci GS to 5t6d :) ale moge sie mylic😀

Cudownie!!:) mialysmy pierwsza wizyte w podobnym czasie, moj zarodek mial wtedy 1.4mm😀
a co do wieku ciazy - po opisie zdjecia rozumiem to tak, ze na podstawie ostatniej miesiaczki (LMP) to 5t2d ale na podstawie wielkosci GA to 5t6d :) ale moge sie mylic😀

Dziękuję ❤️ Właśnie tez tak rozumiem 😁 i tam chyba pisze ze termin na 16.06, ale wiecie co, przypomniałam sobie, zakręcony łeb ze mnie, ze on powiedział coś takiego, ze obraz trochę rozmazany, i ze może być tez 5 i 2, chyba opierał to na mojej miesiączce, ale powiem wam, ze nie wiem czy owulacji nie miałam wcześniej.. bo kochaliśmy się 19 i 20, a potem 26 i 27, wiec jeśli owulacja by była wcześniej to teoretycznie to możliwe 🤷‍♀️ Zobaczymy co czas pokaże 😅

reklama
Hej, ja też dzisiaj odczuwam jakieś kłucia ale nawet nie mogę określić gdzie czy to macica czy jajnik, mam nadzieje ze to normalne :)
Dlaczego nie jesteś dobrym przykładem? Dziękuję, że odpisałaś, przynajmniej jest wiem, że istnieją takie jak ja i może to jednak normalne :) Mnie dziś pierwszy raz tak boli, bo już czwarta godzina mija :(

Do góry