reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dzis dzien nie moze byc gorszy. Rozwalilam caly zderzak na krawezniku na Orlenie, a chcialam tylko podjechac po hot doga dla mlodego. Najpierw ryczalam w aucie przez pol godziny, pozniej zadzwonilam po meza, powarczal na mnie za to, pozarlismy sie, teraz zas chodze i poplakuje, nie moge sie uspokoic, ech hormony ...
Spoko, ja tydz temu poszlam na parking po samochód, a tam niespodzianka w postaci niezlego wgniota w karoserii i pękniety zderzak. Oczywoscie nikt zadnej kurtki z telefonem i przeprosinami nie zostawil. Ale jak na mnie to i tak trzymalam nerwy na wodzy splynęlo po mnie dla dobra dziecka ;)

Załączniki

• 20201011_134749.jpg
    20201011_134749.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 47
reklama
Kiedy masz wizytę i który tydzień ?
ja już odliczam do kolejnej 6 listopada.

Super że już widać serduszko😊 nie mogę się doczekać swojej wizyty i mam nadzieję że też już zobaczę.

Głowa do góry, to tylko auto a nerwy i stres teraz nie wskazane. Choć wiem że faceci z autem to jak z jajkiem...

Ze smaków to mnie wzięło na owoce i mega ochote mam na winogrono 🤭 w ogóle mam jakiś wilczy apetyt aż strach będzie wchodzić na wagę, bo nie zdążyłam schudnąć przed ciążą 😂 z jakiej wagi startujecie?

Spoko, ja tydz temu poszlam na parking po samochód, a tam niespodzianka w postaci niezlego wgniota w karoserii i pękniety zderzak. Oczywoscie nikt zadnej kurtki z telefonem i przeprosinami nie zostawil. Ale jak na mnie to i tak trzymalam nerwy na wodzy splynęlo po mnie dla dobra dziecka ;)
ale masz chociaz swiadomosc, ze to nie Twoja wina :( a ja wjechalam jak kretynka, prosto na ten kraweznik :(

Super że już widać serduszko😊 nie mogę się doczekać swojej wizyty i mam nadzieję że też już zobaczę.

Głowa do góry, to tylko auto a nerwy i stres teraz nie wskazane. Choć wiem że faceci z autem to jak z jajkiem...

Ze smaków to mnie wzięło na owoce i mega ochote mam na winogrono 🤭 w ogóle mam jakiś wilczy apetyt aż strach będzie wchodzić na wagę, bo nie zdążyłam schudnąć przed ciążą 😂 z jakiej wagi startujecie?
Jakbym o sobie czytała :))) w pierwszej ciąży jadłam głównie winogora zielone, jadłam ich tak dużo, że w pewnym momencie okazało się, że jem do śniadania, do obiadu i kolacji, a na drugie śniadanie i podwieczorek jem tylko winogrona :D

Super że już widać serduszko[emoji4] nie mogę się doczekać swojej wizyty i mam nadzieję że też już zobaczę.

Ze smaków to mnie wzięło na owoce i mega ochote mam na winogrono [emoji2960] w ogóle mam jakiś wilczy apetyt aż strach będzie wchodzić na wagę, bo nie zdążyłam schudnąć przed ciążą [emoji23] z jakiej wagi startujecie?
Z za dużej [emoji16][emoji23]

Jakbym o sobie czytała :))) w pierwszej ciąży jadła głównie winogora zielone, jadłam im tak dużo, że w pewnym momencie okazało się, że jem do śniadania, do obiadu i kolacji, a na drugie śniadanie i podwieczorek je tylko winogrona :D
ja tez mam faze na winogrona, ale jednak maja tak duzo cukru, ze staram sie je ograniczac :)

Kiedy masz wizytę i który tydzień ?
ja już odliczam do kolejnej 6 listopada.
Ja dopiero kończę 5 tydzień, a wizytę mam 26.10.

Jakbym o sobie czytała :))) w pierwszej ciąży jadłam głównie winogora zielone, jadłam ich tak dużo, że w pewnym momencie okazało się, że jem do śniadania, do obiadu i kolacji, a na drugie śniadanie i podwieczorek jem tylko winogrona :D
[/QUOTE)

I co urodziłaś po tym winogronie? Synek czy córka? 😁🤭

reklama

Ja z 62 :( schudlam z 72 i chcialam jeszcze kilka kg ale no nie udało się 🤣 narazie waga stoi w miejscu tylko brzuch wzdety mega

Do góry