reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Mój partner też to od razu zapytał ile lat ma ten lekarz i pewnie mało doświadczony.

Ale niesamowite było pierwszy raz w życiu zobaczyć to migocące serduszko [emoji7]

Już troszke się uspokajam, czytam teraz w necie, to w takich sytuacjach zwykle każa leżec plackiem.
No to uczucie jest niesamowite, takie malenstwo pol centymetra a juz serduszko ❤

reklama
Ale dużo natworzyłyście od rana!! Ja byłam dzisiaj u endo. Dostałam Euthyrox żeby zbić TSH (3,68😱). I babka zdziwiła się że nie biorę żadnych suplementów 1 trymestru tylko sam kwas foliowy. Chciałam zaczekać z tym do wizyty u gina żeby coś przepisał ale chyba sama mogę kupić. Polecacie jakieś witaminy które maja w sobie wszystko (jod, witaminę D, żelazo itp)?

@joszka bardzo mi przykro, ale jestem dobrej myśli. Trzymam kciuki.
Ja biore femibion 1, lekarz mówił że jak najbardziej ok ;)

Hej Dziewczyny, czy któraś z was korzysta z pakietu lux med? Jak tam jest z umawianiem się na wizyty? Z tego co widzę online jest osobno konsultacja gin a osobno usg. Co wybieracie? Czy umawiając się na konsultacje zrobią mi usg?
Pomijam fakt że w moim rejonie pokazuje że nie ma żadnej wizyty dostępnej a jeszcze w poniedziałek było pełno i nie wiem czy to jakiś chwilowy błąd portalu czy wtf....
Jutro idę na wizytę ( konsultacja ginekologiczna- prowadzenie ciąży) na Jaśkowa Doline, dam Ci znac, czy było USG :) co do wizyt - sprawdzaj co jakiś czas, bo czasami nie uaktualniają na bieżąco grafiku lekarzy w internecie...

Zobaczna blog Pan Tabletka - ma wpis o suplementach w ciąży:) ja biorę MamaDHA premium plus, ale zorientuj się w cenach- zamawiając w DOZ z darmowym odbiorem w aptece kosztują 33 zł, a gdy kupiłam je bezpośrednio w DOZ stacjonarnie zapłaciłam 58 zł...
Ale dużo natworzyłyście od rana!! Ja byłam dzisiaj u endo. Dostałam Euthyrox żeby zbić TSH (3,68😱). I babka zdziwiła się że nie biorę żadnych suplementów 1 trymestru tylko sam kwas foliowy. Chciałam zaczekać z tym do wizyty u gina żeby coś przepisał ale chyba sama mogę kupić. Polecacie jakieś witaminy które maja w sobie wszystko (jod, witaminę D, żelazo itp)?

Już po wizycie, jest piękny malutki zarodek, idelnie bijące serduszko, ciąża prawie zgrana z terminem wg OM... tylkopęcherzyk jest umiejscowiony fatalnie nisko, przy samej szyjsce [emoji17] dostałam skierowanie do szpitala i mają zadecydować czy ciąże kontynuujemy czy należy przerwać .. jestem załamana. Czekam teraz na izbie przyjeć.Zobacz załącznik 1188311
O Jezu daj znać...ja nie wiem za bardzo co to znaczy, czymś to grozi?

Ja biorę o m e g a m e d o p t i m a z dha, mają wszystko co zalecane dla kobiet w ciąży, bez zbędnych składników [emoji846]
Ale dużo natworzyłyście od rana!! Ja byłam dzisiaj u endo. Dostałam Euthyrox żeby zbić TSH (3,68[emoji33]). I babka zdziwiła się że nie biorę żadnych suplementów 1 trymestru tylko sam kwas foliowy. Chciałam zaczekać z tym do wizyty u gina żeby coś przepisał ale chyba sama mogę kupić. Polecacie jakieś witaminy które maja w sobie wszystko (jod, witaminę D, żelazo itp)?

reklama
Do góry