Mała.czarna
Fanka BB :)
Odebrałam wlasnie wyniki, morfologia jakies leciukie odchylenia ale skonsultuje z lekarzem ale za to hiv i hcv negatywne, glukoza 72 a tsh spadlo do 1,6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy tylko ja jestem daleko w tyle z badaniami? Bo jeszcze żadnego nie miałamOdebrałam wlasnie wyniki, morfologia jakies leciukie odchylenia ale skonsultuje z lekarzem ale za to hiv i hcv negatywne, glukoza 72 a tsh spadlo do 1,6
Ja nie robiłam nic. Kolejki pod laboratorium mnie zniechęcają bardzo i czasu nie mam specjalnie. Za tydzień mam wizytę więc pewnie dostanę stosik do zrobienia i wtedy będę ogarniać temat.Czy tylko ja jestem daleko w tyle z badaniami? [emoji848] Bo jeszcze żadnego nie miałam [emoji52]
Dziś mąż mnie zapisał w lux medzie na badania i mowi, ze wolne terminy na kolejne dni pojawily mu się dopiero jak zaczął bawić się datami w kalendarzu i wskazywał konkretne dni. Piszę jakbyś jeszcze nie załatwiła tego telefonicznieTrochę to dziwne bo kiedyś jak miałam inny pakiet to bez problemu były codzienne dostępne wizyty i nawet można było się umówić godzine przed i jechać. Chyba że to wina koronawirusa ale jakoś nie chce mi się wierzyć że nagle zniknęło 100 wizyt z całego Trójmiasta dostępnych w jednym dniu na różne pory.
Który tydzień masz?Ja nie robiłam nic. Kolejki pod laboratorium mnie zniechęcają bardzo i czasu nie mam specjalnie. Za tydzień mam wizytę więc pewnie dostanę stosik do zrobienia i wtedy będę ogarniać temat.
Nie, spokojnie, dopiero jak założą kartę ciąży, zaczną zlecać badaniaCzy tylko ja jestem daleko w tyle z badaniami? Bo jeszcze żadnego nie miałam
6 tydz. (5+2) w poprzedniej ciąży też robiłam badania dopiero w 7 t.Który tydzień masz?
Hej!Hej, witam się i ja termin mam mniej więcej na polowe czerwca, to będzie nasze drugie dziecko
Na razie jestem tylko po testach domowych, wizytę u mojej lekarki mam na za 2 tygodnie, mam nadzieje ze będzie już coś widać
Zastanawialam się w ogóle czy już będzie wątek na czerwiec, a tu już prawie 300 stron
Hej! Mi moja gin kazała przyjść 2 tyg po terminie miesiączki więc liczę że coś zobaczymyHej, witam się i ja termin mam mniej więcej na polowe czerwca, to będzie nasze drugie dziecko
Na razie jestem tylko po testach domowych, wizytę u mojej lekarki mam na za 2 tygodnie, mam nadzieje ze będzie już coś widać
Zastanawialam się w ogóle czy już będzie wątek na czerwiec, a tu już prawie 300 stron