reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Trochę to dziwne bo kiedyś jak miałam inny pakiet to bez problemu były codzienne dostępne wizyty i nawet można było się umówić godzine przed i jechać. Chyba że to wina koronawirusa ale jakoś nie chce mi się wierzyć że nagle zniknęło 100 wizyt z całego Trójmiasta dostępnych w jednym dniu na różne pory.
Dziś mąż mnie zapisał w lux medzie na badania i mowi, ze wolne terminy na kolejne dni pojawily mu się dopiero jak zaczął bawić się datami w kalendarzu i wskazywał konkretne dni. Piszę jakbyś jeszcze nie załatwiła tego telefonicznie🙂

@joszka 3mam kciuki, musi być dobrze.
Ja wczoraj wieczorem na papierze zauwazylam lekkie brązowe plamienia. Było tego mało ale się wystarszylam. Dziś rano czysto, za to po południu znowu zauwazylam na papierze podbarwiony śluz. Napisałam do ginekologa i mi zapisała luteinę 200 dopochwowo 3xdziennie. Lekarz jest prywatny nie na NFZ i dostałam te leki w aptece za darmo. Tak wiec nie musi być recepta od lekarza z NFZ.

reklama
Hej, witam się i ja:) termin mam mniej więcej na polowe czerwca, to będzie nasze drugie dziecko:)
Na razie jestem tylko po testach domowych, wizytę u mojej lekarki mam na za 2 tygodnie, mam nadzieje ze będzie już coś widać:)

Zastanawialam się w ogóle czy już będzie wątek na czerwiec, a tu już prawie 300 stron:)
Hej! 😊
Hej, witam się i ja:) termin mam mniej więcej na polowe czerwca, to będzie nasze drugie dziecko:)
Na razie jestem tylko po testach domowych, wizytę u mojej lekarki mam na za 2 tygodnie, mam nadzieje ze będzie już coś widać:)

Zastanawialam się w ogóle czy już będzie wątek na czerwiec, a tu już prawie 300 stron:)
Hej! 😊 Mi moja gin kazała przyjść 2 tyg po terminie miesiączki więc liczę że coś zobaczymy 🙂

Do góry