anka87906
Fanka BB :)
Świetne wiadomościJa po wizycie, serduszko biło Termin na 1 czerwca. Zwiekszona dawka luteiny kolejna wizyta za 3. Tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne wiadomościJa po wizycie, serduszko biło Termin na 1 czerwca. Zwiekszona dawka luteiny kolejna wizyta za 3. Tyg
Czekamy na dobre informacjeCudownie ❤ Gratulacje ❤ Ja czekam wlasnie w poczekalni
Bo mam te same objawy co dziewczyny z pracyDlaczego chcesz zrobić test?
Kolejne dobre wieściJa po wizycie, serduszko biło Termin na 1 czerwca. Zwiekszona dawka luteiny kolejna wizyta za 3. Tyg
Ty wygrałaśHaha ale zmiany zapachów masz ja sobie kupilam słonecznik solony i smierdzi mi jajkiem
Teraz już doczytałam, trochę do tyłu musiałam się cofnąć. Mam podobna sytuację w rodzinie, testy wszyscy pozytywne, ja wtedy też przeziębiona byłam i kontakt mieliśmy ze sobą, tylko mi objawy mijają już. Testu nie robię bo to już mi nic nie da, ale martwię się czy maleństwu mógł zaszkodzić ten wirus...Bo mam te same objawy co dziewczyny z pracy
Gratuluję cudownieKochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
Uuuuuu gratuluje piękne wiadomościKochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
Gratuluję, wspaniałe nowiny ! Teraz odetchnij i rośnijcie zdrowo ❤ masz fotke?Kochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!