reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dobre [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nie chcesz! [emoji14]
Serio, nigdy nie zapomnę tamtego rzygania kilka tygodni. Wyplułam z siebie wszystkie wnetrzosci. Jedynym plusem było to, że łazienka nigdy wcześniej nie była tak perfekcyjnie świecąca. W przerwach między pawiami pucowałam :p

reklama
Wow faktycznie przyrost bardzo duży może tam zamieszkują 2 osóbki a ile dni po owu robiłaś betę
Ja dzisiaj umówiłam się do mojego lekarza na 3.11 to będzie 6t5d mam nadzieję że serduszko będzie juz ładnie biło 🙂
Równo 10 dni po, bo tak mnie coś podkusiło i mówię do mojego żeby kupił test na wszelki wypadek, patrzę, a tu odrazu słabiutka druga kreseczka, wiec stwierdziłam, ze nie będę się zastanawiać i pójdę od razu na betę i pokazało 7,2. Za dwa dni już 37,94. Ale wiecie, zastanawiam się czy ten pierwszy wynik nie był zaniżony przez to, ze poszłam na badanie po zjedzonym śniadaniu 🤔🤦‍♀️. Teraz nie mierzylam, bo i tak się okaże w przyszłym tyg.

Równo 10 dni po, bo tak mnie coś podkusiło i mówię do mojego żeby kupił test na wszelki wypadek, patrzę, a tu odrazu słabiutka druga kreseczka, wiec stwierdziłam, ze nie będę się zastanawiać i pójdę od razu na betę i pokazało 7,2. Za dwa dni już 37,94. Ale wiecie, zastanawiam się czy ten pierwszy wynik nie był zaniżony przez to, ze poszłam na badanie po zjedzonym śniadaniu 🤔🤦‍♀️. Teraz nie mierzylam, bo i tak się okaże w przyszłym tyg.
Nie, jedzenie i picie nie ma wypisu na wynik bety :)

Nie, jedzenie i picie nie ma wypisu na wynik bety :)
o matko, a myślałam, bo gdzieś wyczytałam, ze trzeba być na czczo 😅 to teraz na pewno się będę nakręcać na te bliźniaki 🤣 Myślicie, że już będzie widać na usg? Jestem w trakcie 5 tyg (4 + 3) teraz. Nie wiem czy się nie pośpieszyłam z tą wizytą, bo chciałabym już zobaczyć serducho, a na stronach to różnie piszą...

reklama
Do góry