reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Jak wrocilam do pracy po drugim poronieniu, to zapytal sie czy myslalam o jakims lepszym zabezpieczeniu, bo cos za czesto w ciaze zachodze. Jakby mi w pysk strzelil...
Jezus Maria :( Poszukasz nowej pracy po macierzyńskim? Myślałaś o tym? Wiem, że to nie jest najlepszy moment, ale ja bym się chyba poryczała i nie chciała go wiecej widziec.
A co do dziewczyn - naprawdę nie przejmuj się, teraz myśl tylko o sobie i Twoim samopoczuciu. Zycie uczy nas, by lepiej o siebie dbać, jeśli tego nie zrobimy, nikt za nas o nas nie pomyśli. Przykro mi, tak bardzo :(

Jezus Maria :( Poszukasz nowej pracy po macierzyńskim? Myślałaś o tym? Wiem, że to nie jest najlepszy moment, ale ja bym się chyba poryczała i nie chciała go wiecej widziec.
A co do dziewczyn - naprawdę nie przejmuj się, teraz myśl tylko o sobie i Twoim samopoczuciu. Zycie uczy nas, by lepiej o siebie dbać, jeśli tego nie zrobimy, nikt za nas o nas nie pomyśli. Przykro mi, tak bardzo :(
Tak, po macierzynskim na pewno poszukam nowej pracy, bo tutaj w ogole sie nie rozwijam i nie ma perspektyw na nic lepszego. Siedze tylko dlatego, ze mam umowe na stale i jestem zabezpieczona na okres ciazy i macierzynskiego. Na razie czekam na wizyte, po niej na pewno powiem w pracy i jesli dalej bede sie czula tak, jak teraz, to i tak chyba nie wytrzymam do grudnia...

U mnie w dodatku wstręt do kosmetyków jakich dotychczas używam. Przeżywam katusze pod prysznicem, włosy po umyciu śmierdzą, nie mogę tego znieść. Trzeba wymienić i kosmetyki.
Zaskakujące, że jedyne co mi nie śmierdzi to mój synek w sensie pampersy i te sprawy. Natura jest zaskakująca.
to samo u mnie. mam wrazenie, ze lodowka smierdzi. Naprawde malo co mi smakuje. Wczoraj caly dzien jadlam twarozek, dzis kanapki z pomidorem... Mam przygotowane skrzydelka w coli do upieczenia na obiad i az mi niedobrze na mysl o tym zapachu...

Witam Kobietki ❤️ Cieszę się, ze mogę do Was dołączyć ! Wg kalendarza termin mam na 20.06, ale dopiero w przyszłym tygodniu idę do lekarza. Czytałam post którejś z Was apropo bety i przyrostu, u mnie słuchajcie jak poszłam w 06.10 a potem 08.10 był przyrost ponad 430% 😱😱😱 Więc już kompletnie nie wiem co mam myśleć 🤦‍♀️ Miała któraś z Was taki przyrost ? Jeśli chodzi o objawy to mdłości jako tako nie mam, ale piersi czuje jakbym miała po 20 kg każda, wyczulony zapach (wcześniej niemal nic nie czułam) i odrzucenie od słodkiego 😂 Jeżeli już pisaliście o tym, to serdecznie Was przepraszam, ale ciężko mi było przebrnąć przez ponad 200 stron 😁

to samo u mnie. mam wrazenie, ze lodowka smierdzi. Naprawde malo co mi smakuje. Wczoraj caly dzien jadlam twarozek, dzis kanapki z pomidorem... Mam przygotowane skrzydelka w coli do upieczenia na obiad i az mi niedobrze na mysl o tym zapachu...
Mam to samo... nie jestem rano w stanie wyjąc nic do jedzenia, jak już wspomniałam mdłości typowych nie mam, ale śmierdzi mi lodówka potwornie (a niedawno myłam 😅)

Witam Kobietki ❤️ Cieszę się, ze mogę do Was dołączyć ! Wg kalendarza termin mam na 20.06, ale dopiero w przyszłym tygodniu idę do lekarza. Czytałam post którejś z Was apropo bety i przyrostu, u mnie słuchajcie jak poszłam w 06.10 a potem 08.10 był przyrost ponad 430% 😱😱😱 Więc już kompletnie nie wiem co mam myśleć 🤦‍♀️ Miała któraś z Was taki przyrost ? Jeśli chodzi o objawy to mdłości jako tako nie mam, ale piersi czuje jakbym miała po 20 kg każda, wyczulony zapach (wcześniej niemal nic nie czułam) i odrzucenie od słodkiego 😂 Jeżeli już pisaliście o tym, to serdecznie Was przepraszam, ale ciężko mi było przebrnąć przez ponad 200 stron 😁
Woow ale Beta! Moze bedzie podwójne szczescie?

reklama
Do góry