reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja wlasnie namawialam mojego na pieska ale jednak dobrze ze sie wstrzymalismy bo to obowiazek ogromny chociaz chetnie uratowalabym jakas psinke ze schroniska. Postanowilam ze jesli ta ciaza sie nie powiedzie a bedzie to moja 3 to wtedy zagosci u nas pies :)
Ciąża sie powiedzieli a piesia adoptujecie jak trochę odchowacie maleństwo 😁 my mamy dwie kocice i juz mysle jak to będzie w domu wyglądało zwłaszcza że one są baaaardzo absorbujące i ciekawskie 😅

reklama
Ciąża sie powiedzieli a piesia adoptujecie jak trochę odchowacie maleństwo 😁 my mamy dwie kocice i juz mysle jak to będzie w domu wyglądało zwłaszcza że one są baaaardzo absorbujące i ciekawskie 😅

Nooo ja tez sie juz nad tym zastanawiam 😄 jesli ktoras z was ma doswiadczenie w przygotowaniu zwierzaka na przybycie dziecka, chetnie przyjme rady! Poki co uczymy piesela duzo komend.

Cześć dziewczęta ;) w niedziele zrobiłam test wyszedł pozytywny. Beta 439 w 33 dc. Do lekarza idę dopiero 19.10. To będzie wtedy 6t5d wiec wszytsko powinna być już widoczne❤️Mam już dwóch synów, jeden 8 lat a drugi to maluszek z stycznia 2020 😳 planowaliśmy 3 dziecko ale jestem w szoku ze się udało tak szybko bo o drugie dziecko długo się staraliśmy. Zaszłam w ciąże 2 tyg po odstawieniu młodego od cycka. Życzę każdej z Nas bezproblemowych ciąż 💋

Mam jedną kotkę i juz jestem przerażona, nasza mała też jest ciekawska, już widzę jak będzie chciała spać w łóżeczku. 🤦

Cześć dziewczęta ;) w niedziele zrobiłam test wyszedł pozytywny. Beta 439 w 33 dc. Do lekarza idę dopiero 19.10. To będzie wtedy 6t5d wiec wszytsko powinna być już widoczne❤Mam już dwóch synów, jeden 8 lat a drugi to maluszek z stycznia 2020 😳 planowaliśmy 3 dziecko ale jestem w szoku ze się udało tak szybko bo o drugie dziecko długo się staraliśmy. Zaszłam w ciąże 2 tyg po odstawieniu młodego od cycka. Życzę każdej z Nas bezproblemowych ciąż 💋
Witamy Cię kochana 😘 gratuluję dwóch kreseczek 😍 kolejną mamusia która czeka na trzecie maleństwo 💓💓💓😍😍😍😍

Cześć dziewczęta ;) w niedziele zrobiłam test wyszedł pozytywny. Beta 439 w 33 dc. Do lekarza idę dopiero 19.10. To będzie wtedy 6t5d wiec wszytsko powinna być już widoczne❤Mam już dwóch synów, jeden 8 lat a drugi to maluszek z stycznia 2020 😳 planowaliśmy 3 dziecko ale jestem w szoku ze się udało tak szybko bo o drugie dziecko długo się staraliśmy. Zaszłam w ciąże 2 tyg po odstawieniu młodego od cycka. Życzę każdej z Nas bezproblemowych ciąż 💋
Witamy❤😁 dużo zdrówka dla Ciebie i kropeczki😊
Hej
Dziewczyny mam pytanie czy od kiedy wiecie, że jesteście w ciąży bolał was ten jajnik z którego była owulacja?
Tak, mnie pobolewa, a w poprzedni weekend vale dwa dni bez przerwy bolał, plus nawet z tej strony plecy i pachwina.
Mam jedną kotkę i juz jestem przerażona, nasza mała też jest ciekawska, już widzę jak będzie chciała spać w łóżeczku. 🤦
Nasze, zwłaszcza jedna, bedzie pewnie chciała sie z dzidziulkiem bawić, w sensie ona będzie myślała że dzidzi to jej zabawka. Nie mam pojęcia jak to rozwiążemy 🐈😅 moze zasypiemy je nowymi zabawkami zeby sie nie interesowały dzieckiem. To moj taki pierwszy pomysł.

reklama
Do góry