reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Witamy❤😁 dużo zdrówka dla Ciebie i kropeczki😊

Tak, mnie pobolewa, a w poprzedni weekend vale dwa dni bez przerwy bolał, plus nawet z tej strony plecy i pachwina.

Nasze, zwłaszcza jedna, bedzie pewnie chciała sie z dzidziulkiem bawić, w sensie ona będzie myślała że dzidzi to jej zabawka. Nie mam pojęcia jak to rozwiążemy 🐈😅 moze zasypiemy je nowymi zabawkami zeby sie nie interesowały dzieckiem. To moj taki pierwszy pomysł.

Ja mam np taka zagwozdke, jak uswiadomic zwierzakowi ze zabawki dziecka nie sa jego zabawkami 🐵

reklama
Jakies poradniki pewnie istnieją, w nich są często takie fajne rady i sposoby na które sama bym nie wpadła, na wypadek takiej sytuacji tez pewnie jakas madra glowa vos wymyśliła - na nasze szczęście 😁

Taaak na pewno sie wyposaze w jakies madre ebooki/ksiazki 😄 na szczescie jeszcze jest troche czasu a pieseł do tego czasu na szczescie bedzie juz dorosly 😁

Witamy❤😁 dużo zdrówka dla Ciebie i kropeczki😊

Tak, mnie pobolewa, a w poprzedni weekend vale dwa dni bez przerwy bolał, plus nawet z tej strony plecy i pachwina.

Nasze, zwłaszcza jedna, bedzie pewnie chciała sie z dzidziulkiem bawić, w sensie ona będzie myślała że dzidzi to jej zabawka. Nie mam pojęcia jak to rozwiążemy 🐈😅 moze zasypiemy je nowymi zabawkami zeby sie nie interesowały dzieckiem. To moj taki pierwszy pomysł.
Mnie jeszcze przeraża sierść ... Codziennie wszystko odkurzam, bardzo często piorę koce i narzuty. Jak to ogarnę z noworodkiem na rękach?🙈

reklama
Do góry