joszka
Fanka BB :)
cudownieCześć dziewczyny
Właśnie jestem po wizycie. Wszystko super. Jest zarodek z seruszkiem. 7 tydzien termin na 1.06
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudownieCześć dziewczyny
Właśnie jestem po wizycie. Wszystko super. Jest zarodek z seruszkiem. 7 tydzien termin na 1.06
Cudowne wiesci Gratulacje ❤Cześć dziewczyny
Ma rok i 8 miesięcyWitaj W jakim wieku masz córkę?
u mnie syn lipiec 2015 cora luty 2017 apropo malej roznicy co prawda u Was bedzie 15 miesiecy u mnie bylo 19 no poczatki sa ciezkie ale dasz rade jak kazda z resztą mamaTrzecia. Mam syna z czerwca 2015 i córeczkę z marca 2020 No i teraz wychodzi czerwiec 2021.
Jestem trochę przerażona, planowaliśmy trzecie dziecko ale nie tak szybko.
Super, gratulujęHej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete
będziesz miała to stanie w kolejce wynagrodzone w postaci pięknej betyJa wlasnie stoje na dworzu przed laboratorium w kolejce od 8.50 xD bo wpuszczaja po 1osobie.. az mi sie odechciewa..
Nic przyjemnego, wiem, wczoraj 2,5 godziny pod szpitalem zeby sie dostac do endokrynologa. Ale tak jak dziewczyny piszą- beta Ci to wynagrodzi❤Ja wlasnie stoje na dworzu przed laboratorium w kolejce od 8.50 xD bo wpuszczaja po 1osobie.. az mi sie odechciewa..
Witamy i gratulacjeWitam Was dziewczyny
Miło mi dołączyć do Waszego grona. Jestem tydzień po dniu spodziewanej miesiączki, wykonałam 3 testy i wszystkie 3 wyszły pozytywne. Z tego co liczyłam termin mam na 9 czerwca.
Współczuję. Tak teraz traktuje się osoby najczęściej chore... Stać godzinę w kolejce? Absurd. I na pewno są odstępy między osobami...Ja wlasnie stoje na dworzu przed laboratorium w kolejce od 8.50 xD bo wpuszczaja po 1osobie.. az mi sie odechciewa..