reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Pomóżcie mi. Mam od 2 lat problem z zatokami. Co chwile sie nasilaja, nie umiem ich wyleczyc. Ropa, zatkany nos, zmienia mi to nawet obieranie zapachow cebuli nie jestem w stanie jesc tak mi smierdzi to juz jakies 2 miesiace tak mam :/ juz nie wiem co z nimi robic. Mysle czy nie zrobic jakiegos wymazu. Macie jakies domowe sposoby na zatoki :)

reklama
Ja rano czuje się bardzo dobrze, za to wieczorem brzuch mnie ciągnie i szybko spać bo zmęczenie daje górę. Przez to też codziennie szybciej wstaje, ale najgorsze jest to że jestem cały czas głodna! Odrzuciło mnie od słodkiego, nie mam zachcianek ale wiecznie chce mi się jeść..

Wlasnie dobrze mowisz. Ja tez sie ciesze z objawow. Ponoc to dobry znak. Ja wczoraj doatalam takich rewolucji zoladkowych i biegunki ze nie moglam wyjsc z toalety :( ale ponoc to normalne.
A z praca dobrze zrobilas. Po co sie meczyc! I jeszcze jakas kobieta Cie zdenerwuje a po co :)
Rowolucje żołądkowe u mnie też w normie 🙈
Ja uwielbiam swoje klientki bo są kochane 💓 jedynie mogą mnie zarazić .... Do tego opary przy paznokciach . A denerwuje szefowa głównie hahaha🤣

No w takim przypadku to domowe sposoby chyba nie pomogą. Bylas u laryngologa z tym?
Pomóżcie mi. Mam od 2 lat problem z zatokami. Co chwile sie nasilaja, nie umiem ich wyleczyc. Ropa, zatkany nos, zmienia mi to nawet obieranie zapachow cebuli nie jestem w stanie jesc tak mi smierdzi to juz jakies 2 miesiace tak mam :/ juz nie wiem co z nimi robic. Mysle czy nie zrobic jakiegos wymazu. Macie jakies domowe sposoby na zatoki :)

Jak ropa, to powinnaś już dawno być u lekarza jak takie coś nie przechodzi po tygodniu

reklama
O widzę że też pracujesz w branży beauty. Co prawda ja paznokci nie robię, tylko zabiegi i zajmuje się oprawą oka. Narazie chce pracować bo czuje się dobrze, ale jak pokaze się brzuch to będzie ciężko wysiedzieć i wyrobić na plecy :/
Rowolucje żołądkowe u mnie też w normie [emoji85]
Ja uwielbiam swoje klientki bo są kochane [emoji176] jedynie mogą mnie zarazić .... Do tego opary przy paznokciach . A denerwuje szefowa głównie hahaha[emoji1787]

Do góry