reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

No i czuję brzuch jak przed @
Ech 🤷‍♀️
Mam tak samo. Jestem co prawda przed @ ma byc 10tego ale dzis w nocy tak mnie bolal brzuch i nogi jakbym ze 100km przeszła do tego bol plecow..obudzil mnie ten bol w srodku nocy..a @jak nie ma tak nie ma...co to moze oznaczac...ja juz sobie nadzieje robie ze to objawy ciazy i zobacze w koncu te 2 kreski..;)

reklama
Hejka. mam jedno pytanie. Dzisiaj mam 4t4d ciąży. piersi mnie bolały podczas owulacji, później przestały. Następnie w ciągu 3dniu w których miałam dostać okres. I dzisiaj się budzę i nic nie bolą. To nie zły znak?

Ja też mam mięśniaka, tez sie czulam niekomfortowo informując o ciąży gdy poprzednia tak szybko się zakończyła i nie wiem jak będzie teraz. No ale postanowiłam ze praca jest dla mnie tak stresujaca ze moge sobie tylko pogorszyć. Pogadaj z managerem, wierze ze bedzie dobrze😊
Ja też poszłam na L4 w 3t6d. Ostatnia ciążę straciłam w majówkę. Więc też bardzo się boję jak teraz będzie.... Ale nie mam skrupułów, jakby coś się stało to sama bym z tym została a w pracy nikt Ci nie podziękuję. Miałam stres odchodząc z dnia na dzień na L4 , jestem kosmetyczka, klientki pozapisywane ale trudno muszą sobie poradzić beze mnie i radzą sobie. Dziewczyny podzieliły się moimi klientami i nawet nie tęsknią za mną 😅
PS. Ja coraz bardziej czuje się ciążowo, wczoraj mdłości mocne i samopoczucie słabe, zawroty głowy, miałam problem ugotować zupę pomidorowa bo śmierdziała (moja ulubiona)... Nie wyobrażam sobie teraz być w pracy i się męczyć....
A z. Objawów cieszę się bardzo. U mnie póki są objawy to jest dobrze. Ostatnio w 8tc poczułam się lepiej i w 10tc zaczęłam krwawić, na USG ciąża obumarła w 8tc. Ja w. Ciąży czuje się lepiej dopiero koło 12tc🙂

Ja też poszłam na L4 w 3t6d. Ostatnia ciążę straciłam w majówkę. Więc też bardzo się boję jak teraz będzie.... Ale nie mam skrupułów, jakby coś się stało to sama bym z tym została a w pracy nikt Ci nie podziękuję. Miałam stres odchodząc z dnia na dzień na L4 , jestem kosmetyczka, klientki pozapisywane ale trudno muszą sobie poradzić beze mnie i radzą sobie. Dziewczyny podzieliły się moimi klientami i nawet nie tęsknią za mną 😅
PS. Ja coraz bardziej czuje się ciążowo, wczoraj mdłości mocne i samopoczucie słabe, zawroty głowy, miałam problem ugotować zupę pomidorowa bo śmierdziała (moja ulubiona)... Nie wyobrażam sobie teraz być w pracy i się męczyć....
A z. Objawów cieszę się bardzo. U mnie póki są objawy to jest dobrze. Ostatnio w 8tc poczułam się lepiej i w 10tc zaczęłam krwawić, na USG ciąża obumarła w 8tc. Ja w. Ciąży czuje się lepiej dopiero koło 12tc🙂
Wlasnie dobrze mowisz. Ja tez sie ciesze z objawow. Ponoc to dobry znak. Ja wczoraj doatalam takich rewolucji zoladkowych i biegunki ze nie moglam wyjsc z toalety :( ale ponoc to normalne.
A z praca dobrze zrobilas. Po co sie meczyc! I jeszcze jakas kobieta Cie zdenerwuje a po co :)

reklama
Dokładnie racja, tylko ja mówię w przypadku kiedy piersi bolaly a nagle nie. W poprzedniej ciąży coś takiego oznaczało u mnie jedno..

Do góry