reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Wczoraj miałam bardzo stresujący dzień- dużo płaczu i nerwów...mam tylko nadzieję że to się nie odbije negatywnie na dziecku 😒
Musisz się starać wyciszać w takich sytuacjach chociaz wiem ze to nie łatwe. Ja mam bardzo stresujaca prace i cisnienie mi skacze w niej milion razy dziennie i dlatego wolalam od razu isc na l4. Oczywiście ze pojedynczy stres nie jest w stanie zaszkodzić ale musimy dbać nie tylko o nasze zdrowie fizyczne ale tez o komfort psychiczny. Wszystko na spokojnie ❤

reklama
Musisz się starać wyciszać w takich sytuacjach chociaz wiem ze to nie łatwe. Ja mam bardzo stresujaca prace i cisnienie mi skacze w niej milion razy dziennie i dlatego wolalam od razu isc na l4. Oczywiście ze pojedynczy stres nie jest w stanie zaszkodzić ale musimy dbać nie tylko o nasze zdrowie fizyczne ale tez o komfort psychiczny. Wszystko na spokojnie ❤

ja tez bardzo sie stresuje w pracy i zastanawiam sie caly czas do kiedy pracowac.. chcialabym dac jeszcze pracodawcy czas na znalezienie kogos za mnie.

ja tez bardzo sie stresuje w pracy i zastanawiam sie caly czas do kiedy pracowac.. chcialabym dac jeszcze pracodawcy czas na znalezienie kogos za mnie.
Starlights ja się już przekonałam ze beze mnie firma sie nie zamknie (bo wczesniej przez całe lata zawsze mialam skrupuły). Trzeba myśleć o własnym zdrowiu i zdrowiu naszych przyszłych maluchów. Stres to najgorszy wrog. Na całe szczęście moj szef nie robił nigdy problemów jeżeli chodzi o l4 ciazowe. Zadnych wymówek, krzywych spojrzen itd. także ja korzystam póki moge. Na pierwszej wizycie bylam juz w 3+6, ze względu na leki, i od reki zwolnienie. Polecam😊

Starlights ja się już przekonałam ze beze mnie firma sie nie zamknie (bo wczesniej przez całe lata zawsze mialam skrupuły). Trzeba myśleć o własnym zdrowiu i zdrowiu naszych przyszłych maluchów. Stres to najgorszy wrog. Na całe szczęście moj szef nie robił nigdy problemów jeżeli chodzi o l4 ciazowe. Zadnych wymówek, krzywych spojrzen itd. także ja korzystam póki moge. Na pierwszej wizycie bylam juz w 3+6, ze względu na leki, i od reki zwolnienie. Polecam😊

Super, fajnie ze szef ma takie podejscie :) ja mam jeszcze taki problem, ze poki co boje sie mowic o ciazy. czekam na wizyte i zobacze :) mysle ze potem umowie sie na calla z managerem (teraz nawet nie wiem jak pogadac normalnie...byloby mi latwiej) i mu powiem co i jak. dodatkowo mam tego miesniaka uszypulowanego i to mnie jeszcze bardziej motywuje, zeby nie byc zbyt nadgorliwa w pracy.

No fajny jest, ale komu się sprawdzil?
Zamiast tego testu chyba bardziej stawiałabym na jakiś sikany i jak coś tam się pokaze to badanie w laboratorium, jak już coś wyjdzie to zawsze możesz powtórzyć by sprawdzić przyrost [emoji16]
Dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki dzisiejszej bety i strasznie jestem zadowolona - środa 646, dziś 1662[emoji173] trochę spokojniej czekam na wizytę, przyrost 157%, w ostatniej ciąży miałam trochę ponad 80:)
Super piękny przyrost [emoji173]️

Super, fajnie ze szef ma takie podejscie :) ja mam jeszcze taki problem, ze poki co boje sie mowic o ciazy. czekam na wizyte i zobacze :) mysle ze potem umowie sie na calla z managerem (teraz nawet nie wiem jak pogadac normalnie...byloby mi latwiej) i mu powiem co i jak. dodatkowo mam tego miesniaka uszypulowanego i to mnie jeszcze bardziej motywuje, zeby nie byc zbyt nadgorliwa w pracy.
Ja też mam mięśniaka, tez sie czulam niekomfortowo informując o ciąży gdy poprzednia tak szybko się zakończyła i nie wiem jak będzie teraz. No ale postanowiłam ze praca jest dla mnie tak stresujaca ze moge sobie tylko pogorszyć. Pogadaj z managerem, wierze ze bedzie dobrze😊

reklama
Do góry