reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Wyobraź sobie że w ciąży można miec przewlekłe zapalenie zatok i do samego porodu smarkać a po porodzie z dnia na dzień znika [emoji2356]
Bylam 2 razy na czyszczeniu zatok. Pomoglo troche ale dawno nie bylam. Napisze w sumie do mojej laryngolog w poniedzialek moze ona mi cos poradzi :( bo juz mnie to tak meczy :( Mam nadzieje ze to maluchowi nie zaszkodzi :(

reklama
Pomóżcie mi. Mam od 2 lat problem z zatokami. Co chwile sie nasilaja, nie umiem ich wyleczyc. Ropa, zatkany nos, zmienia mi to nawet obieranie zapachow cebuli nie jestem w stanie jesc tak mi smierdzi to juz jakies 2 miesiace tak mam :/ juz nie wiem co z nimi robic. Mysle czy nie zrobic jakiegos wymazu. Macie jakies domowe sposoby na zatoki :)
Ja wyleczyłam wiesz jak.
Masc przeciwzapalna wcierać i masować zatoki a potem lampa na podczerwień i masować pół godziny.
Po tygodniu problem zniknął. Już 3 lata spokój.
Nie psikaj broń boże sprayami do nosa, jak już inhalacje.

Ja wyleczyłam wiesz jak.
Masc przeciwzapalna wcierać i masować zatoki a potem lampa na podczerwień i masować pół godziny.
Po tygodniu problem zniknął. Już 3 lata spokój.
Nie psikaj broń boże sprayami do nosa, jak już inhalacje.
W aptece mi babka dala jakis spray z jonami srebra, ale wzielam sobie tez sol morka i rumianek do inhalacji i bede dzialc

Ja też mam mięśniaka, tez sie czulam niekomfortowo informując o ciąży gdy poprzednia tak szybko się zakończyła i nie wiem jak będzie teraz. No ale postanowiłam ze praca jest dla mnie tak stresujaca ze moge sobie tylko pogorszyć. Pogadaj z managerem, wierze ze bedzie dobrze😊

Masz rację, chyba potrzebowalam takich slow 🤗. Trzeba sobie postawic priorytety :) Poza tym swiata w tej pracy nie ratuję.

ja też mam mięśniaka, widze że wiele z nas ma podobne historie.. tym razem dziewczyny dotrwamy do konca ❤

Byłam właśnie na małych zakupach- przespacerowałam się może z 1 km i wróciłam spocona i z zadyszką 🙈

wow! w takim razie zycze nam wszystkim aby w trakcie ciazy miesniak dal o sobie zapomniec :)

reklama
Do góry