reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ale super! Gratulacje! To który tydzień??
Mówił Ci gin że nie na każdej wizycie usg??
Byłam na wizycie w luxmed i wszystko Ok :) bubu mierzy już 3,34 i jest 3 dni starsze niż OM :) serducho 179. Machalo rączkami [emoji2] Boziu, jak się cieszę [emoji3590] Dostałam tez skierowania na badania na 1 i tez już na 2 trymestr :)

reklama
Dziewczyny, głupio mi z tym dzwonić do mojego gina. Jak z tym farbowaniem włosów w pierwszym trymestrze? Jedni mówią żeby poczekać do drugiego, inni że to nikomu nie szkodzi...

Byłam na wizycie w luxmed i wszystko Ok :) bubu mierzy już 3,34 i jest 3 dni starsze niż OM :) serducho 179. Machalo rączkami [emoji2] Boziu, jak się cieszę [emoji3590] Dostałam tez skierowania na badania na 1 i tez już na 2 trymestr :)
Bardzo się cieszę że u ciebie dobrze naprawdę po tych wszystkich przejściach ...w końcu musi się udać :) mojego maleństwa też takie tętno miało ostatnio.. Teraz w poniedziałek u mnie chwila prawdy... Który tydzień wyliczył?

Bardzo się cieszę że u ciebie dobrze naprawdę po tych wszystkich przejściach ...w końcu musi się udać :) mojego maleństwa też takie tętno miało ostatnio.. Teraz w poniedziałek u mnie chwila prawdy... Który tydzień wyliczył?
Tak jak pisałam wyżej :) Wg OM 9+6, a z usg 10+2. Trzymam kciuki!! Będzie dobrze, nie ma innej opcji :D

Napisałam SMS do mojego gina i w końcu zrezygnowałam z wizyty u dentysty. Powiedział, ze fluor może być problemowy i lepiej poczeka do 2 trymestru

Dziewczyny, głupio mi z tym dzwonić do mojego gina. Jak z tym farbowaniem włosów w pierwszym trymestrze? Jedni mówią żeby poczekać do drugiego, inni że to nikomu nie szkodzi...
Ja już malowałam w tej ciąży włosy. Kolor wyszedł jak zawsze.
Tu chyba chodzi o opary z farby śmierdzące ale teraz farby są delikatniejsze nie walą amoniakiem z kilometra. A poza tym zawsze można założyć maseczkę [emoji6]

reklama
Tak jak pisałam wyżej :) Wg OM 9+6, a z usg 10+2. Trzymam kciuki!! Będzie dobrze, nie ma innej opcji :D

Napisałam SMS do mojego gina i w końcu zrezygnowałam z wizyty u dentysty. Powiedział, ze fluor może być problemowy i lepiej poczeka do 2 trymestru
Sorki nie doczytałam :( super już daleko jesteś. U mnie dziś będzie 9 tydzien. Widać już brzuszek?

Do góry