Spontanicznie już długo nie wyjdziesz, ale z wcześniejszym zaplanowaniem i owszem [emoji16] albo dziecko do wózka albo do babci jeśli masz taką możliwość [emoji16]Mega dzięki za te słowa Ja pierwszy raz i w ogóle jestem konserwatyską, wierzę z to że macierzyństwo to sens życia kobiety, zawsze tak uważałam i chciałam mieć w końcu ten cud, a teraz myślę sobie czasami, Boże, jak ja wyjdę teraz na spontaniczne rolki z chłopakiem, albo na rower? Haha, mamusiństwo się zaczyna! Mój chop mówi, że on będzie rolkował a ja biegać za nim z wózkiem i małym/małą
reklama
Ja tam samo [emoji16]ja tyle nie wytrzymam, czekam na USG, które stwierdzi bicie serca i pewnie będę się chwalić [emoji23]
Starlights
Fanka BB :)
Łojezu, dzięki temu forum już się na maksa cieszę że będę mami U mnie w rodzinie jest taka tradycja, że nikt nie chce znać płci dziecka podczas USG, dopiero przy porodzie jest niespodzianka. Ja się waham jak sobie myślę w przód Co o tym myślicie?
Wlasnie maz mnie ostatnio o to pytal, ale ja bym raczej nie dala tak rady za to z ciekawostek w Chinach nikt nie moze znac plci dziecka, panstwo zabrania o informowaniu.
CzarnaMamba21
Bez adrenaliny
W ciąży można ze znieczuleniem odpowiednim do ciąży.
Ja tez czuje takie bóle jak na okres, ale nie bardzo mocne. I lekkie bóle piersi. Nic poza tym. Ale u mnie jest wcześnie, w pierwszej ciąży mdłości miałam dopiero późniejJa jestem tak śpiąca, zasypiam koło 21 i śpię do rana(wcześniej nocny marek), drzemka w autobusie itp.
Bolące, powiększone piersi. Zawroty głowy od wczoraj. Węch w ogóle nie wyczulony, nie mam zachcianek, nie mam mdłości, czasami mam zgagę ale nie wiem czy to ciąża czy po prostu zjadłam za tłusto.
A właśnie zapomniałam napisać! Od początku, czyli jakieś 1,5 tygodnia podejrzewania ciązy, czuje ból jak na okres od czasu do czasu, ale słabszy. Trochę mnie to martwi
Moja koleżanka tak zrobiła, dowiedziała się dopiero przy porodzie.Łojezu, dzięki temu forum już się na maksa cieszę że będę mami U mnie w rodzinie jest taka tradycja, że nikt nie chce znać płci dziecka podczas USG, dopiero przy porodzie jest niespodzianka. Ja się waham jak sobie myślę w przód Co o tym myślicie?
Ja osobiście chcę wiedzieć najszybciej jak to będzie możliwe
Vingag
nie dałabym rady nie znać płci, umarlabym z ciekawości, zresztą przed porodem chciałabym mieć większość rzeczy ogarnietychŁojezu, dzięki temu forum już się na maksa cieszę że będę mami U mnie w rodzinie jest taka tradycja, że nikt nie chce znać płci dziecka podczas USG, dopiero przy porodzie jest niespodzianka. Ja się waham jak sobie myślę w przód Co o tym myślicie?
1016lew
Jesteś w 7tc i masz termin na czerwiec? Jakie masz cykle? Ja mam 28 i mam 5+4 i wychodzi mi Termin na 31 majJestem w 7 tc. Mam nadzieje że będzie na USG już widać Też myślałam żeby im po USG mówić ale mój chłopak nie wytrzymał napięcia haha
reklama
Vingag
super, gratuluję❤Dziewczyny mam wyniki drugiej bety.
Przedwczoraj 37,8, dzisiaj 116,3. Wg kalkulatora na necie przyrost idealny [emoji173]