reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Mega dzięki za te słowa :) Ja pierwszy raz i w ogóle jestem konserwatyską, wierzę z to że macierzyństwo to sens życia kobiety, zawsze tak uważałam i chciałam mieć w końcu ten cud, a teraz myślę sobie czasami, Boże, jak ja wyjdę teraz na spontaniczne rolki z chłopakiem, albo na rower? Haha, mamusiństwo się zaczyna! Mój chop mówi, że on będzie rolkował a ja biegać za nim z wózkiem i małym/małą ;)
Spontanicznie już długo nie wyjdziesz, ale z wcześniejszym zaplanowaniem i owszem [emoji16] albo dziecko do wózka albo do babci jeśli masz taką możliwość [emoji16]

reklama
Łojezu, dzięki temu forum już się na maksa cieszę że będę mami :D U mnie w rodzinie jest taka tradycja, że nikt nie chce znać płci dziecka podczas USG, dopiero przy porodzie jest niespodzianka. Ja się waham jak sobie myślę w przód :) Co o tym myślicie?

Wlasnie maz mnie ostatnio o to pytal, ale ja bym raczej nie dala tak rady 😁😁 za to z ciekawostek w Chinach nikt nie moze znac plci dziecka, panstwo zabrania o informowaniu.

Ja jestem tak śpiąca, zasypiam koło 21 i śpię do rana(wcześniej nocny marek), drzemka w autobusie itp.
Bolące, powiększone piersi. Zawroty głowy od wczoraj. Węch w ogóle nie wyczulony, nie mam zachcianek, nie mam mdłości, czasami mam zgagę ale nie wiem czy to ciąża czy po prostu zjadłam za tłusto.
A właśnie zapomniałam napisać! Od początku, czyli jakieś 1,5 tygodnia podejrzewania ciązy, czuje ból jak na okres od czasu do czasu, ale słabszy. Trochę mnie to martwi
Ja tez czuje takie bóle jak na okres, ale nie bardzo mocne. I lekkie bóle piersi. Nic poza tym. Ale u mnie jest wcześnie, w pierwszej ciąży mdłości miałam dopiero później

Łojezu, dzięki temu forum już się na maksa cieszę że będę mami :D U mnie w rodzinie jest taka tradycja, że nikt nie chce znać płci dziecka podczas USG, dopiero przy porodzie jest niespodzianka. Ja się waham jak sobie myślę w przód :) Co o tym myślicie?
Moja koleżanka tak zrobiła, dowiedziała się dopiero przy porodzie.
Ja osobiście chcę wiedzieć najszybciej jak to będzie możliwe:)

nie dałabym rady nie znać płci, umarlabym z ciekawości, zresztą przed porodem chciałabym mieć większość rzeczy ogarnietych :)

reklama
Do góry