reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej kobietki. Ja jestem pelna nadziei, ze to juz. Ze pojawia sie w koncu dwie kreski ale chyba sama sobie troche wmawiam objawy...co prawda okres mam dostac 10.10 wiec za tydzien ale ogolnie czuje sie juz jakby miala @ przyjsc boli mnie podbrzusze piersi strasznie wrazliwe mam i nie wiem czy to juz moze to czy wymyslam...na test jeszcze za wczesnie ale tak bardzo bym chciala zobqczyc dwie kreski.<3

reklama
jezu mamy identycznie!!! rozumiem cie doskonale 😀😀 nie mielismy slubu koscielnego wiec oczywiscie gadanie. juz zacieram rece na informacje o braku chrztu:p
Jestem z Wami! Jedna babcia nie wie o ciazach bo bylaby gadka że poronilam bo nie chodzimy do kosciola i Bóg nas ukarał... Nie moge tego sluchac. Tak samo jak slub koscielny. Dla mnie jesli ktos nie wierzy to hipokryzja brac koscielny dla babci czy mamy. U Nas nie potrafia tego zrozumiec :/ Bierzemy w przyszlym roku cywilny i starczy.

Ja mam dostać 9, mam tak samo
Hej kobietki. Ja jestem pelna nadziei, ze to juz. Ze pojawia sie w koncu dwie kreski ale chyba sama sobie troche wmawiam objawy...co prawda okres mam dostac 10.10 wiec za tydzien ale ogolnie czuje sie juz jakby miala @ przyjsc boli mnie podbrzusze piersi strasznie wrazliwe mam i nie wiem czy to juz moze to czy wymyslam...na test jeszcze za wczesnie ale tak bardzo bym chciala zobqczyc dwie kreski.QUOTE]

Ja jestem tak śpiąca, zasypiam koło 21 i śpię do rana(wcześniej nocny marek), drzemka w autobusie itp.
Bolące, powiększone piersi. Zawroty głowy od wczoraj. Węch w ogóle nie wyczulony, nie mam zachcianek, nie mam mdłości, czasami mam zgagę ale nie wiem czy to ciąża czy po prostu zjadłam za tłusto.
A właśnie zapomniałam napisać! Od początku, czyli jakieś 1,5 tygodnia podejrzewania ciązy, czuje ból jak na okres od czasu do czasu, ale słabszy. Trochę mnie to martwi
Kochana te bole sa normalne. Macica sie rozciąga :)

reklama
Do góry