reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
A ja przespałam dziś prawie całą noc nie licząc pobudki na siku. Melisa na sen pomaga 😉 bo od przeszło tygodnia spałam po 4-5 godz... Bałam się głupia w nocy spać 🥺
Nie mam słów do starszej córki odnośnie porządku w pokoju. No taki ma syf... Powiedziałam że palcem nie kiwne bo mam już dosyć tam jak wchodzę to depresji dostaje. Jak ja poszłam obudzić bo e lekcje to nawet laptopa nie miała gdzie położyć 🙈😱 ale twarda jestem i liczę że dziś posprząta.

Jakbym moją mamę słyszała kiedy byłam dzieckiem [emoji23][emoji23] a teraz bałagan na mnie działa jak płachta na byka [emoji14]
A ja przespałam dziś prawie całą noc nie licząc pobudki na siku. Melisa na sen pomaga [emoji6] bo od przeszło tygodnia spałam po 4-5 godz... Bałam się głupia w nocy spać [emoji3064]
Nie mam słów do starszej córki odnośnie porządku w pokoju. No taki ma syf... Powiedziałam że palcem nie kiwne bo mam już dosyć tam jak wchodzę to depresji dostaje. Jak ja poszłam obudzić bo e lekcje to nawet laptopa nie miała gdzie położyć [emoji85][emoji33] ale twarda jestem i liczę że dziś posprząta.

Zazdroszczę przespanych nocy [emoji17] ja miałam wczoraj za dużo stresu i nerwów i niestety odbiło mi się to jakimś koszmarem ale wyparłam go i już nie pamiętam, a nad ranem śniło mi się że pływałam łódką z Cristiano Ronaldo i Edytą Górniak [emoji23][emoji23][emoji23] coś mam chyba z głową [emoji14]

Hej dziewczyny 🙂 wczoraj miałam koszmarny dzień, nie dość że wymiotowałam wszystkim co zjadłam lub wypiłam to podwieczor dostałam takiej migreny że myślałam że oczy mi wybuchną. Ciśnienie miałam w normie. Do nocy umierałam. Dziś już mojego małego wyszykowalam do przedszkola, zjadłam płatki i znów leżę w łóżku. Głowa cmi więc chyba jeszcze spróbuje zasnąć.
A depresję też mam ale z powodu bałaganu w całym mieszkaniu 😭 już mam dość tego, ja prawie nic robić nie mogę. Mój całe dnie jest w pracy więc mało co ogarnie a w ten weekend też cały był w pracy więc mamy masakrę. Miała przyjść znajoma na sprzątanie to dostała objawów korony i test już ma pozytywny. My chyba umrzemy od tego bajzlu 😭 tak mnie to dołuje, bo ja jestem raczej przewrażliwiona na porządek a teraz nic robić nie mogę 😭
Co do snów też miałam głupie. Ja z moim łapaliśmy dzikie konie na sprzedaż, a gonili nas szwagier z bliźniakiem (nie lubię ich bardzo🙈😂) z pistoletami gazowymi. Było dużo emocji w tym śnie. Wyścigi na tych koniach strzały itd 😂

reklama
Hej Wam, dziś za nas mocno kciuki trzymam, żeby było wszystko dobrze ✊
I ja za Was też mocno trzymam kciuki 😊😊😊
Ja za to dzisiaj byłam w laboratorium oddac krew do badań, w kolejce byłam 28 a koniec końców pobrali mi 6 probówek 😵 Strasznie mi się słabo zrobiło, bo to jeszcze człowiek na czczo i w ciąży i sytuacja też się wcale nie poprawiła jak jechalam autem 🤢 Mam do Was pytanie, bo jak tak czekałam w tej kolejce, to była kartka z informacją, że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki. Czy Wy korzystacie juz z tego przywileju? 🤔

Do góry