Dzisiaj o 19 pierwsze usg więc Ci powiema jak maleństwo? z dzieciatkiem też wszystko ok?
reklama
Gocha291991
Fanka BB :)
A ja przespałam dziś prawie całą noc nie licząc pobudki na siku. Melisa na sen pomaga bo od przeszło tygodnia spałam po 4-5 godz... Bałam się głupia w nocy spać
Nie mam słów do starszej córki odnośnie porządku w pokoju. No taki ma syf... Powiedziałam że palcem nie kiwne bo mam już dosyć tam jak wchodzę to depresji dostaje. Jak ja poszłam obudzić bo e lekcje to nawet laptopa nie miała gdzie położyć ale twarda jestem i liczę że dziś posprząta.
Nie mam słów do starszej córki odnośnie porządku w pokoju. No taki ma syf... Powiedziałam że palcem nie kiwne bo mam już dosyć tam jak wchodzę to depresji dostaje. Jak ja poszłam obudzić bo e lekcje to nawet laptopa nie miała gdzie położyć ale twarda jestem i liczę że dziś posprząta.
BabyDream27
Jakbym moją mamę słyszała kiedy byłam dzieckiem [emoji23][emoji23] a teraz bałagan na mnie działa jak płachta na byka [emoji14]
A ja przespałam dziś prawie całą noc nie licząc pobudki na siku. Melisa na sen pomaga [emoji6] bo od przeszło tygodnia spałam po 4-5 godz... Bałam się głupia w nocy spać [emoji3064]
Nie mam słów do starszej córki odnośnie porządku w pokoju. No taki ma syf... Powiedziałam że palcem nie kiwne bo mam już dosyć tam jak wchodzę to depresji dostaje. Jak ja poszłam obudzić bo e lekcje to nawet laptopa nie miała gdzie położyć [emoji85][emoji33] ale twarda jestem i liczę że dziś posprząta.
BabyDream27
Zazdroszczę przespanych nocy [emoji17] ja miałam wczoraj za dużo stresu i nerwów i niestety odbiło mi się to jakimś koszmarem ale wyparłam go i już nie pamiętam, a nad ranem śniło mi się że pływałam łódką z Cristiano Ronaldo i Edytą Górniak [emoji23][emoji23][emoji23] coś mam chyba z głową [emoji14]
Gocha291991
Czyli jest nadzieja że kiedyś jej to przejdzie!Jakbym moją mamę słyszała kiedy byłam dzieckiem [emoji23][emoji23] a teraz bałagan na mnie działa jak płachta na byka [emoji14]
Z Cristiano rozumiem ale po co Edzia?!
BabyDream27
No właśnie oni tak jakby w tym śnie byli razem [emoji23] też nie ogarniam [emoji23][emoji23][emoji23]
Przejdzie, patrząc po sobie i rodzeństwie to tak na 90% [emoji14]
Przejdzie, patrząc po sobie i rodzeństwie to tak na 90% [emoji14]
[emoji23] Czyli jest nadzieja że kiedyś jej to przejdzie!
Z Cristiano rozumiem ale po co Edzia?! [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej dziewczyny wczoraj miałam koszmarny dzień, nie dość że wymiotowałam wszystkim co zjadłam lub wypiłam to podwieczor dostałam takiej migreny że myślałam że oczy mi wybuchną. Ciśnienie miałam w normie. Do nocy umierałam. Dziś już mojego małego wyszykowalam do przedszkola, zjadłam płatki i znów leżę w łóżku. Głowa cmi więc chyba jeszcze spróbuje zasnąć.
A depresję też mam ale z powodu bałaganu w całym mieszkaniu już mam dość tego, ja prawie nic robić nie mogę. Mój całe dnie jest w pracy więc mało co ogarnie a w ten weekend też cały był w pracy więc mamy masakrę. Miała przyjść znajoma na sprzątanie to dostała objawów korony i test już ma pozytywny. My chyba umrzemy od tego bajzlu tak mnie to dołuje, bo ja jestem raczej przewrażliwiona na porządek a teraz nic robić nie mogę
Co do snów też miałam głupie. Ja z moim łapaliśmy dzikie konie na sprzedaż, a gonili nas szwagier z bliźniakiem (nie lubię ich bardzo) z pistoletami gazowymi. Było dużo emocji w tym śnie. Wyścigi na tych koniach strzały itd
A depresję też mam ale z powodu bałaganu w całym mieszkaniu już mam dość tego, ja prawie nic robić nie mogę. Mój całe dnie jest w pracy więc mało co ogarnie a w ten weekend też cały był w pracy więc mamy masakrę. Miała przyjść znajoma na sprzątanie to dostała objawów korony i test już ma pozytywny. My chyba umrzemy od tego bajzlu tak mnie to dołuje, bo ja jestem raczej przewrażliwiona na porządek a teraz nic robić nie mogę
Co do snów też miałam głupie. Ja z moim łapaliśmy dzikie konie na sprzedaż, a gonili nas szwagier z bliźniakiem (nie lubię ich bardzo) z pistoletami gazowymi. Było dużo emocji w tym śnie. Wyścigi na tych koniach strzały itd
reklama
J
julianap
Gość
I ja za Was też mocno trzymam kciukiHej Wam, dziś za nas mocno kciuki trzymam, żeby było wszystko dobrze
Ja za to dzisiaj byłam w laboratorium oddac krew do badań, w kolejce byłam 28 a koniec końców pobrali mi 6 probówek Strasznie mi się słabo zrobiło, bo to jeszcze człowiek na czczo i w ciąży i sytuacja też się wcale nie poprawiła jak jechalam autem Mam do Was pytanie, bo jak tak czekałam w tej kolejce, to była kartka z informacją, że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki. Czy Wy korzystacie juz z tego przywileju?