reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny, przyjaciółce to kazał lekarz zrobić. To ta, która jest po dwóch poronieniach. Nie wiecie, jak to się ogarnia? Czy to z miejsca robią? I dlaczego akurat takie badanie?
To sa badania jedno odnośnie krzepniecia krwi a drugie czy przyswaja kwas foliowy czy musi być zmetylowany.
Myślę że zrobi je w każdym labie

reklama
Dziewczyny, przyjaciółce to kazał lekarz zrobić. To ta, która jest po dwóch poronieniach. Nie wiecie, jak to się ogarnia? Czy to z miejsca robią? I dlaczego akurat takie badanie?
Hehe skąd ja to znam. To są drogie badania ale one pokazują czy ma się ten zespół bo on może powodować poronienia. I właśnie jeśli wykryje się ta przyczynę to trzeba włączyć zastrzyki i acard. Właśnie to mam ja. I po 3 poronieniach we wczesnym stadium, teraz jestem na razie w pomyślnej ciąży

reklama
Hehe skąd ja to znam. To są drogie badania ale one pokazują czy ma się ten zespół bo on może powodować poronienia. I właśnie jeśli wykryje się ta przyczynę to trzeba włączyć zastrzyki i acard. Właśnie to mam ja. I po 3 poronieniach we wczesnym stadium, teraz jestem na razie w pomyślnej ciąży
Pamiętasz cenę?

Do góry