reklama
Bardzo mi przykro! Dużo siły Kochana!
Polecam zrobić sobie badania na trombofilie, zespół antyfosfolipidowy i inne które mogą pomóc poznać przyczynę poronień.
Polecam zrobić sobie badania na trombofilie, zespół antyfosfolipidowy i inne które mogą pomóc poznać przyczynę poronień.
Dziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
*Agnes
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Bardzo mi przykro trzymaj się
BabyDream27
Bardzo kiepski ten poniedziałek [emoji3525] dziewczyny trzymajcie się [emoji3531] strasznie mi przykro [emoji17]
*Agnes
Dziewczyny co pisały, że są chore/przeziębione. Wiem co czujecie. Ja do dzis kaszle a konsultacja z lekarzem kończyła się na tym, że i tak nie mogłam nic brać bo początek ciazy.. Oczywiście rozważalam tez koronawirusa, ale nie robiłam testu. Z tego co czytałam nie ma badan, które pokazują wpływ korony na ciążę. Niby nie przechodzi przez łożysko, ale zmniejsza objętość tlenu w krwi :/
ikkonna
A masz potwierdzony test?Witam wszystkich. Mam pytanie i ogromną prośbę. Czy jest na forum jakaś mamusia która przechodziła koronawirusa na początku ciąży. Jestem w 7tc i prawdopodobnie synus przyniósł wirusa z przedszkola....
Według opisu wielu ludzi ja miałam ale.nie dzwoniłam do lekarza, nie szłam na test, nie wiedziałam , że jestem w ciąży.
ikkonna
To jutro obie będziemy będziemy jak na szpilkach...ja o 16:30Bardzo Wam dziewczyny współczuję... Tyle złych wieści dzisiaj Ja mam jutro wizytę, dopiero o 19, siedzę jak na szpilkach
stokrotka031
Początkująca w BB
Ja nie miałam testu. Syn miał kontakt z osobą zakazona. Teraz zaczyna pokasływać temp 37.5 także to raczej kwestia czasu..... niestetyA masz potwierdzony test?
Według opisu wielu ludzi ja miałam ale.nie dzwoniłam do lekarza, nie szłam na test, nie wiedziałam , że jestem w ciąży.
zielonooka90
No i dokładnie tak ja miałam. Tylko to nie był medicover.Mój lekarz też nie ma w gabinecie USG. USG u mnie wykonuje się w innym, specjalnym gabinecie i robi to zawsze inny lekarz. Mój przepisuje skierowania, recepty i bada na fotelu. Medicover
Jakoś bardzo mi to nie przeszkadzało. Potem jak już sie czuje ruchy to jakiś taki wewnętrzny spokój jest, że jest wszystko dobrze [emoji6] Najgorszy ten pierwszy trymestr.
reklama