reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hejka :) witam się. Na pokładzie córcia lat 7 i syn lat 2 (oboje czerwcowi), teraz termin na około 25go, usg miałam mieć w poniedziałek ale mi odwołali... prywatnie idę w piątek 6go będzie 6+4wg om ale mam krótkie cykle 24dni i już 2 dni przed okresem miałam cienie na teście więc myślę że jest większe. Już się nie mogę doczekać. Czuje się dobrze, jakichkolwiek objawów brak (przy poprzednich ciążch też żadnych nie miałam).
I teraz też czerwiec się szykuje 😁
Ja mam z kolei dwójkę z października i w sumie urodziny razem robimy bo to tylko tydzień różnicy.
Corcia 11dni przed terminem 3370 i 56cm, syn 10dni przed terminem 3360 i 56 cm. Jak z foremki ;)
Jejku faktycznie! Ten sam miesiąc i praktycznie idealna "forma"😂

reklama
Dziewczyny ja jestem przeziębiona 😞 zatkany nos, kaszel. Trochę mnie to dobija ponieważ połączyło się z ustąpieniem objawow. Piersi są mniej obolałe, choć nadal tkliwe sutki, mdłości ustąpiły...

Dlatego się zasmialam. 4 razy to trochę mało jak na normalnie, ale jak kto woli ;)
Ja mam wszystko niby okej, ale przez to przeziębienie nie mogłam iść na USG i pójdę dopiero w poniedziałek, a to będzie aż 7+3. Dlatego nawet nie chciałabym seksu, choć ochotę mam ogromną :)
Dla mnie normalnie to 4x w tygodniu 🙈 a moglabym dzien w dzień 🙈 nawet teraz 😂 moj ogolnie sie smieje ze ja jestem niewyżyta 😂😂

reklama
Do góry