reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny , które mają już dzieciaczki. Ile ważyły Wasze pociechy przy porodzie? Ja mam 3 synów i niestety ale do mikrusów nie należeli , chociaż przy każdym porodzie położne twierdziły , że dziecko nie może być duże bo mam mały brzuszek. Teraz z racji 4 ciąży na tej pierwszej wizycie kontrolnej powiedziałam lekarce, że jak 4 syn to tylko cc. Oczywiście tak się tylko pocieszam w myślach, bo znając realia jak człowiek nie zachęci odpowiednio lekarza gotówką to nic z tego nie będzie [emoji848]

reklama
Mykofobia poszła w las, gdy zaszłam w te ciążę :p

Dziewczyny , które mają już dzieciaczki. Ile ważyły Wasze pociechy przy porodzie? Ja mam 3 synów i niestety ale do mikrusów nie należeli , chociaż przy każdym porodzie położne twierdziły , że dziecko nie może być duże bo mam mały brzuszek. Teraz z racji 4 ciąży na tej pierwszej wizycie kontrolnej powiedziałam lekarce, że jak 4 syn to tylko cc. Oczywiście tak się tylko pocieszam w myślach, bo znając realia jak człowiek nie zachęci odpowiednio lekarza gotówką to nic z tego nie będzie [emoji848]
Mój syn 3250 chyba. Albo 3450. Nie pamiętam :D

Dziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu ;) czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
U nas już kilka razy się zdarzyło ;) obecnie przez ten wzdety brzuch jakoś mniej mam ochotę. Lekarz mi mówił, że możemy współżyć ale dalikatnie.

Mój syn 3250 chyba. Albo 3450. Nie pamiętam :D
Mój najstarszy 3940 I 58 cm :) drugi 4250 I 59 cm A najmłodszy który miał być maleńki I dobre 2 kg niby ważył 10 dni prze terminem urodził się z waga 3860 I 57 cm , co prawda 8 dni po terminie musieli Go wywoływać na ten świat bo gdyby posiedział dłużej to pewnie I te 4 kg by było. Teraz już się boję na samą myśl.

Możemy sobie piątkę przybić [emoji23] o tyle co herbata z imbirem z początku była cudem tak teraz sama myśl o imbirze nie przynosi nic dobrego. Woda gazowana faktycznie pomaga. Ja jeszcze jem migdały i mandarynki, teraz dają radę [emoji846]
Ja pije wodę gazowana [emoji57] ale herbata z imbirem jeszcze Ok. Ja mam odrzut od imbiru chwilowo.

reklama
Mój najstarszy 3940 I 58 cm :) drugi 4250 I 59 cm A najmłodszy który miał być maleńki I dobre 2 kg niby ważył 10 dni prze terminem urodził się z waga 3860 I 57 cm , co prawda 8 dni po terminie musieli Go wywoływać na ten świat bo gdyby posiedział dłużej to pewnie I te 4 kg by było. Teraz już się boję na samą myśl.
Dzieci słusznej decyzji wagi rodzisz! :D

A co do tv, to mąż nie lubi voice? U nas szybciej mąż biegnie do voice. A zresztą, jakby nie chciał, ja jestem w ciąży, a jakbym nie była, ja jestem królową w tym domu i ja decyduje, co oglądamy! :p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry