Domi_Polka
Fanka BB :)
Ja pije wodę gazowana ale herbata z imbirem jeszcze Ok. Ja mam odrzut od imbiru chwilowo.Macie jakieś cudowne sposoby na wieczorne mdłości?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pije wodę gazowana ale herbata z imbirem jeszcze Ok. Ja mam odrzut od imbiru chwilowo.Macie jakieś cudowne sposoby na wieczorne mdłości?
Cytrusy - u mnie głównie mandarynki i pomarańcze - zarówno cały owoc jak i sokMacie jakieś cudowne sposoby na wieczorne mdłości?
Ja mam jeden sprawdzony szybko kładę się spać [emoji14]Macie jakieś cudowne sposoby na wieczorne mdłości?
W każdym razie nie polecam pizzy. Maz zamówił, zjadłam dwa kawałki i niedobrze mi w cholerę, poszarpalo mnie nad kibelkiem i wciąż muli niemiłosiernie...Ja mam jeden sprawdzony szybko kładę się spać [emoji14]
A wiesz że to nawet ma swoją nazwę? Mykofobia też nienawidzę grzybów, nie mogę na nie ani patrzeć, ani ich wąchać, a o jedzeniu nie ma nawet mowy. Mój z kolei uwielbia i marzy o tym, żeby odmieniło mi się tak jak Tobie, nawet przeczytałam mu Twój post i żyje teraz tą nadzieją Bo póki co w domu nie ma opcji że zrobi cokolwiek z grzybamiNienawidzę grzybow. Od dzieciaka wymiotowałam na samo wspomnienie. Cała rodzina wie, że jak zobaczę grzyba w potrawie, to nie zjem. I teraz, nie chcąc mówić rodzicom, na urodzinach chrześniaka siedzę i żre zupę pełna pieczarek i proszę o dokładkę. Pytają mnie ludzie, czy zauważyłam, że tam były pieczarki? I musiałam udawać debila, mówiąc, że jie zauważyłam i że skoro tak, to już nie chce. A taka miałam ochotę! I dziś mąż właśnie pieczarkowa robi, ja sama myśl o tym slinka ki cieknie
Ja o tych pomidorach tez sie tu naczytałam i dzis poszłam po sklepu kupić
Nie dziwię się. Nie na darmo jest powiedzenie że " małe ciasne ,ale własne " Zanim przenieśliśmy się na swój domek mieszkałam i z moim tatą i z teściami więc jakieś obeznanie mam. Teście spoko , bardzo spoko , a najbardziej jak odwiedzam raz na jakiś czas na herbatęO nieee, ona wręcz ogłasza wszem i wobec, że ona nie ma zamiaru się nigdy stąd wynieść, bo bardzo dobrze się tu czuje... (Też bym się na jej miejscu dobrze czuła, jakbym wszystko miała pod nos podstawione i wysprzątane) [emoji1751] Ale my planujemy w przyszłym roku się wybudować jeśli fundusze nam pozwolą, i chcemy na razie szybko zrobić w tym domu kuchnie, łazienkę i salon, i od razu się tam wprowadzać, bo już rogów przy niej dostajemy [emoji58]
A ile czasu będziecie się tak męczyć?Ja teeeż Tak nam się dobrze razem mieszkało z moim, ale cóż, któregoś, wątpliwie pięknego, dnia jego mamusia postanowiła w nocy przyjechać bez pytania (teoretycznie to jej dom, ale sama nas tu ściągnęła, żebyśmy razem sami mieszkali), i tak już została Mój już ma jej serdecznie dosyć, bo nawet po sobie kubka do zmywarki nie potrafi włożyć, a mnie wtedy szlag jasny trafia No nic, muszę się jakoś przemęczyć
A kto za ciebie "wojsa" obejrzy?Ja mam jeden sprawdzony szybko kładę się spać [emoji14]