U nas jedyny szpital w powiecie też już jest covidowy od tygodniaJeszcze słuchajcie, tak na dobicie tego co się w koło dzieje w dniu wczorajszym szpital, w którym zamierzałam rodzić został przeistoczony na covidowy i nie ma żadnych przyjęć, porodów itd a raczej wątpię by epidemia zniknęła w 8 miesięcy [emoji24]
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Może cie łapie rwa kulszowaDziewczyny chyba umrę. Przy schylaniu złapał mnie taki ból w dolnej części pleców, że aż mi tchu zabrakło. Nawet maścią niedźwiedzią nie mogę się posmarować jak się położyłam na łóżku tak teraz podnieść się nie mogę
Mała.czarna
Z tym covidem tez juz mam dosc. Nie ma innych chorób tylko covid.. ludzie za jakiś czas zaczną umierać na raka masowo a mogli by żyć ale nie mają jak dostać chemi. Tragedia.U nas jedyny szpital w powiecie też już jest covidowy od tygodnia
Spokojnie, moja lekarka jest cenionym w Trójmieście ginekologiem i puściła mi serduszko w 7 tyg
Do czerwca może się to 3 razy zmienić. Nie ma co się martwić na zapas tak odległym tematemKurcze. Gdybym wiedziała o tym w 1 ciąży to nie pozwoliłabym na jego wlaczenie. Ale tak to jest jak sie znajdzie konowała [emoji849]
Jeszcze słuchajcie, tak na dobicie tego co się w koło dzieje w dniu wczorajszym szpital, w którym zamierzałam rodzić został przeistoczony na covidowy i nie ma żadnych przyjęć, porodów itd a raczej wątpię by epidemia zniknęła w 8 miesięcy [emoji24]
Unanime
Mam nadzieje że nic wielkiego się nie zadziało. Od 20 min wisze na telefonie do przychodni. Byłam 10 w kolejce, jestem 7Może cie łapie rwa kulszowa
Nie tylko na raka. Umierają w karetkach bo jeżdżą godzinami bo w żadnym szpitalu nie chcą przyjąć. W naszym mieście zmarł facet 40 lat, miał zator i musiał być przetransportowany do szpitala naczyniowego 100km oddalonego. Mieli 2 h na udzielenie mu pomocy. Ale tamten szpital nie chciał go przyjąć bez testu na covid. Czekali 12h i zmarł. A gdyby nie ta śmieszna pandemia i te procedury to by żył normalnie ...Z tym covidem tez juz mam dosc. Nie ma innych chorób tylko covid.. ludzie za jakiś czas zaczną umierać na raka masowo a mogli by żyć ale nie mają jak dostać chemi. Tragedia.
Mała.czarna
Takie rzeczy się zdarzają, spokojnie. Ale upewnij się zebys byla spokojna bo stres zle dzialaMam nadzieje że nic wielkiego się nie zadziało. Od 20 min wisze na telefonie do przychodni. Byłam 10 w kolejce, jestem 7
Mała.czarna
Matko 40 lat... jestem przerażona. Strach w dziejszych czasach chorować. Ta "epidemia" mnie dobijaNie tylko na raka. Umierają w karetkach bo jeżdżą godzinami bo w żadnym szpitalu nie chcą przyjąć. W naszym mieście zmarł facet 40 lat, miał zator i musiał być przetransportowany do szpitala naczyniowego 100km oddalonego. Mieli 2 h na udzielenie mu pomocy. Ale tamten szpital nie chciał go przyjąć bez testu na covid. Czekali 12h i zmarł. A gdyby nie ta śmieszna pandemia i te procedury to by żył normalnie ...
Unanime
Do tej pory dużo ćwiczyłam. Siłownia, pole dance. Teraz siedzę w domu i nie mam praktycznie żadnego ruchu. Ciekawe czy to nie przez toTakie rzeczy się zdarzają, spokojnie. Ale upewnij się zebys byla spokojna bo stres zle dziala
reklama
Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz. Dużo tutaj z Was pisze, że chce rodzić u tego lekarza co do niego chodzi. Wiem, że tak było wcześniej. Ale moje 3 koleżanki które rodziły niedawno nie rodziły tam gdzie chciały. Przez sytuację covidowa i brak miejsc, zamknięcie oddziału itd. Zastanawiam się właśnie tak bo chodzę do lekarza który przyjmował w szpitalu w którym na pewno nie będę rodziła bo jest to szpital jednoimienny ( chodzę do niego do przychodni gdzie indziej) . I czy powinnam się zabezpieczyć lekarzem, który przyjmuje w innym szpitalu.