reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

jeju widzę, jak wiele dziewczyn jest po stracie...to jest tak częste, nie zdawałam sobie z tego w ogóle sprawy wcześniej.
Cześć 🙂 i ja do Was dołączam, mam nadzieje że zostanę na dłużej 😉 od 3 dni mam testy pozytywne. Beta w 26dc 46. Jutro powtarzam. Mam nadzieje że wzrośnie 😥 cały czas odczuwam dolegliwości tj ból brzucha, lekkie mdłości, senność i ciągnące po bokach piersi wiec chyba na razie jest Ok.

Witamyyyyy🤗🤗 objawy obiecujace :) kciuki za betę!

reklama
Dziewczyny czy cokolwiek będzie widac na usg 4+1 ? Beta ładnie wzrasta ale od samego początku bardzo często czuje kłucie w lewej pachwinie oraz takie same kłucie z tyłu w górnek części pośladka. Dzisiaj przez cały dzień nie kuło a teraz od 2-3 h cały czas z dwóch stron...

Na usg widać coś jeśli beta wynosi ok 1500. Wcześniej nie ma sensu. Ja bylam 4+5 i jeszcze nic nie było widać :(
Dziewczyny czy cokolwiek będzie widac na usg 4+1 ? Beta ładnie wzrasta ale od samego początku bardzo często czuje kłucie w lewej pachwinie oraz takie same kłucie z tyłu w górnek części pośladka. Dzisiaj przez cały dzień nie kuło a teraz od 2-3 h cały czas z dwóch stron...

Ja jestem teraz 4+1... byłam w poniedziałek i później tylko niepotrzebny stres.
Następna wizyta 5+1 i liczę że już coś będzie (beta powyżej 2 tysięcy)

4+1 to bardzo bardzo wczesnie. Ale tu czasem jeden dzien duzo zmienia :) A jaka masz bete bo juz teraz nie odnajde?

dziewczyny, mam dziś pierwsze wyniki - 35 dc, progesteron 17, beta 646, zobaczymy jak powtórka w piątek, ale ogólnie z betą chyba nie jest źle, prawda? Progesteron tradycyjnie już dramat i wygląda na to, że duphaston zostanie ze mną na dłużej...

dziewczyny, mam dziś pierwsze wyniki - 35 dc, progesteron 17, beta 646, zobaczymy jak powtórka w piątek, ale ogólnie z betą chyba nie jest źle, prawda? Progesteron tradycyjnie już dramat i wygląda na to, że duphaston zostanie ze mną na dłużej...
Beta moim zdaniem ok ale ciezko cos mowic bez przyrostow kochana :*

reklama
Do góry