Ariszka
Fanka BB :)
Bedzie wszystko pieknie❤ oczywiscie odzywaj się i przed i poJa za to mam taki stres przed wizyta u gin jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie wszystko pieknie❤ oczywiscie odzywaj się i przed i poJa za to mam taki stres przed wizyta u gin jutro
Ja miałam 2,495 i gin mi wczoraj powiedziała ze jest okpowiedzcie mi, czy tsh 2.38 to dobry wynik ?
Norma jest do 2,5 w ciążyW ciąży za wysoki, powinien być ok 1,5. Ja mam 2,54 i dostalam letrox 50.
w tej ciąży jeszcze nie badalam, powtórzę będę w piątek. A progesteron sprawdzam bo w lipcu był 13 i poroniłam. Teraz biorę zpaobiegawczo duphaston, ale poziom i tak oznacze sobie dla świętego spokojuTo tak samo jak ja. Juz mam telefon gorący od tego sprawdzania. A przypomnij mi - badalas juz bete i progesteron?
Norma jest do 2,5 w ciąży
Trzymam kciuki. Ja miałam tez kiepski progesteron poprzednio a teraz mam ogromny wiec to możliwe że u Ciebie tez tak bedziew tej ciąży jeszcze nie badalam, powtórzę będę w piątek. A progesteron sprawdzam bo w lipcu był 13 i poroniłam. Teraz biorę zpaobiegawczo duphaston, ale poziom i tak oznacze sobie dla świętego spokoju
No właśnie Twoja historia z progesteronem trzyma mnie na duchu, chociaż trochę większy żeby był...Trzymam kciuki. Ja miałam tez kiepski progesteron poprzednio a teraz mam ogromny wiec to możliwe że u Ciebie tez tak bedzie
W poprzedniej ciąży tez miałam 2,495 i bez żadnych problemów. Myśle ze jak inne parametry są ok to tej granicy 2,5 się trzymamy, jeśli inne parametry związane z tarczyca są wyższe to tez inaczej. Ja nie aż tak się nie zaglebialam bo nigdy nie miałam problemów z tarczyca. Wyniki mieszczą się w normie to uważam ze nie ma co ładować w siebie kolejnych lekówTak norma jest do 2,5 ale mi już 2 ginekologów i endokrynolog powiedzieli że musimy to zbic ale u mnie też antytg trochę Podwyższone