reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

jeju widzę, jak wiele dziewczyn jest po stracie...to jest tak częste, nie zdawałam sobie z tego w ogóle sprawy wcześniej.
Cześć 🙂 i ja do Was dołączam, mam nadzieje że zostanę na dłużej 😉 od 3 dni mam testy pozytywne. Beta w 26dc 46. Jutro powtarzam. Mam nadzieje że wzrośnie 😥 cały czas odczuwam dolegliwości tj ból brzucha, lekkie mdłości, senność i ciągnące po bokach piersi wiec chyba na razie jest Ok.

Witamyyyyy🤗🤗 objawy obiecujace :) kciuki za betę!

reklama
Dziewczyny czy cokolwiek będzie widac na usg 4+1 ? Beta ładnie wzrasta ale od samego początku bardzo często czuje kłucie w lewej pachwinie oraz takie same kłucie z tyłu w górnek części pośladka. Dzisiaj przez cały dzień nie kuło a teraz od 2-3 h cały czas z dwóch stron...

Na usg widać coś jeśli beta wynosi ok 1500. Wcześniej nie ma sensu. Ja bylam 4+5 i jeszcze nic nie było widać :(
Dziewczyny czy cokolwiek będzie widac na usg 4+1 ? Beta ładnie wzrasta ale od samego początku bardzo często czuje kłucie w lewej pachwinie oraz takie same kłucie z tyłu w górnek części pośladka. Dzisiaj przez cały dzień nie kuło a teraz od 2-3 h cały czas z dwóch stron...

Ja jestem teraz 4+1... byłam w poniedziałek i później tylko niepotrzebny stres.
Następna wizyta 5+1 i liczę że już coś będzie (beta powyżej 2 tysięcy)

4+1 to bardzo bardzo wczesnie. Ale tu czasem jeden dzien duzo zmienia :) A jaka masz bete bo juz teraz nie odnajde?

dziewczyny, mam dziś pierwsze wyniki - 35 dc, progesteron 17, beta 646, zobaczymy jak powtórka w piątek, ale ogólnie z betą chyba nie jest źle, prawda? Progesteron tradycyjnie już dramat i wygląda na to, że duphaston zostanie ze mną na dłużej...

dziewczyny, mam dziś pierwsze wyniki - 35 dc, progesteron 17, beta 646, zobaczymy jak powtórka w piątek, ale ogólnie z betą chyba nie jest źle, prawda? Progesteron tradycyjnie już dramat i wygląda na to, że duphaston zostanie ze mną na dłużej...
Beta moim zdaniem ok ale ciezko cos mowic bez przyrostow kochana :*

reklama
Do góry