Mała.czarna
Fanka BB :)
A to zgubilam chyba sie juzA to nie Marta pisała wcześniej o podejrzeniu c.pozamacicznej ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to zgubilam chyba sie juzA to nie Marta pisała wcześniej o podejrzeniu c.pozamacicznej ?
Trzymam kciuki. Ja miałam tez kiepski progesteron poprzednio a teraz mam ogromny wiec to możliwe że u Ciebie tez tak bedzie
Dobra, to jeszcze niech moj progesteron weźmie dupę w troki i zabierze sie do roboty, bo heloł, ja mam zamiar urodzić dzieckodokladnie! ja tez mialam tragiczny a teraz nagle tak go duzo. nasze progesterony sie ogarnely takze Vingag trzymam kciuki!
W poprzedniej ciąży tez miałam 2,495 i bez żadnych problemów. Myśle ze jak inne parametry są ok to tej granicy 2,5 się trzymamy, jeśli inne parametry związane z tarczyca są wyższe to tez inaczej. Ja nie aż tak się nie zaglebialam bo nigdy nie miałam problemów z tarczyca. Wyniki mieszczą się w normie to uważam ze nie ma co ładować w siebie kolejnych leków
A to nie Marta pisała wcześniej o podejrzeniu c.pozamacicznej ?
Jasne dam znac ❤Bedzie wszystko pieknie❤ oczywiscie odzywaj się i przed i po
Zrobilas mi dzienDobra, to jeszcze niech moj progesteron weźmie dupę w troki i zabierze sie do roboty, bo heloł, ja mam zamiar urodzić dziecko
trzeba sie śmiać, bo przecież nie będziemy płakać na zapas, nie?Zrobilas mi dzien
Cześć [emoji846] i ja do Was dołączam, mam nadzieje że zostanę na dłużej [emoji6] od 3 dni mam testy pozytywne. Beta w 26dc 46. Jutro powtarzam. Mam nadzieje że wzrośnie [emoji26] cały czas odczuwam dolegliwości tj ból brzucha, lekkie mdłości, senność i ciągnące po bokach piersi wiec chyba na razie jest Ok.