reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Nie miala bym sumienia aby to dziecko cale życie bylo zależne od kogoś. A co jak mnie czy narzeczonego zabraknie? Pozatym cierpi i dziecko i rodzic. Może to egoizm ale ja właśnie tak bym zrobiła.
No ale zobaczcie z drugiej strony, czasem zdarza się że małe dzieci ulegają wypadkom i są kalekami, powinno się o nich walczyć nawet gdy pewne jest ze cudów nie będzie czy uśmiercić?

Wg aplikacji 26 czerwca 🙂
Unanime ja też w piątek będę mieć 5 +1 ale niestety wizytę mam dopiero 3.11 😕 bo mój gin chciał już na spokojnie jak coś będzie widać i też tak chciałam ale teraz schiza na maxa dzisiaj pół dnia wylam bo to nie mam takich objawów i czy wszystko jest ok albo bo krzyknęłam na starszaka no i po prostu wyć mi się chciało no to wylam 😭😂 po wszystkim głowa mnie rozbolała i dzień do du..

No ale zobaczcie z drugiej strony, czasem zdarza się że małe dzieci ulegają wypadkom i są kalekami, powinno się o nich walczyć nawet gdy pewne jest ze cudów nie będzie czy uśmiercić?
Ale nie ma co porównać dziecka ktore się urodzi i ulegnie wypadkowi do płodu z wrodzonymi wadami od pierwszego dnia niezdolnego do samodzielnego życia.

reklama
Jak ja bym chciała nie mieć objawów [emoji23] chociaż jednego dnia jak mdłości odpuściły to cały dzień ryczalam, że na pewno coś jest nie tak [emoji1751] a teraz mdłości są tak okropne, że wrogowi nie życzę. Inaczej sobie wyobrażałam ten piękny czas a rzeczywistość zweryfikowała po swojemu [emoji846] ciesz się puki masz spokój [emoji6] ja dziś mam 6+4 i mam nadzieję że maksymalnie będzie tak źle jeszcze przez 7 tygodni [emoji23][emoji23][emoji23]
Unanime ja też w piątek będę mieć 5 +1 ale niestety wizytę mam dopiero 3.11 [emoji53] bo mój gin chciał już na spokojnie jak coś będzie widać i też tak chciałam ale teraz schiza na maxa dzisiaj pół dnia wylam bo to nie mam takich objawów i czy wszystko jest ok albo bo krzyknęłam na starszaka no i po prostu wyć mi się chciało no to wylam [emoji24][emoji23] po wszystkim głowa mnie rozbolała i dzień do du..

Do góry