reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Nie miala bym sumienia aby to dziecko cale życie bylo zależne od kogoś. A co jak mnie czy narzeczonego zabraknie? Pozatym cierpi i dziecko i rodzic. Może to egoizm ale ja właśnie tak bym zrobiła.
No ale zobaczcie z drugiej strony, czasem zdarza się że małe dzieci ulegają wypadkom i są kalekami, powinno się o nich walczyć nawet gdy pewne jest ze cudów nie będzie czy uśmiercić?

Wg aplikacji 26 czerwca 🙂
Unanime ja też w piątek będę mieć 5 +1 ale niestety wizytę mam dopiero 3.11 😕 bo mój gin chciał już na spokojnie jak coś będzie widać i też tak chciałam ale teraz schiza na maxa dzisiaj pół dnia wylam bo to nie mam takich objawów i czy wszystko jest ok albo bo krzyknęłam na starszaka no i po prostu wyć mi się chciało no to wylam 😭😂 po wszystkim głowa mnie rozbolała i dzień do du..

No ale zobaczcie z drugiej strony, czasem zdarza się że małe dzieci ulegają wypadkom i są kalekami, powinno się o nich walczyć nawet gdy pewne jest ze cudów nie będzie czy uśmiercić?
Ale nie ma co porównać dziecka ktore się urodzi i ulegnie wypadkowi do płodu z wrodzonymi wadami od pierwszego dnia niezdolnego do samodzielnego życia.

reklama
Jak ja bym chciała nie mieć objawów [emoji23] chociaż jednego dnia jak mdłości odpuściły to cały dzień ryczalam, że na pewno coś jest nie tak [emoji1751] a teraz mdłości są tak okropne, że wrogowi nie życzę. Inaczej sobie wyobrażałam ten piękny czas a rzeczywistość zweryfikowała po swojemu [emoji846] ciesz się puki masz spokój [emoji6] ja dziś mam 6+4 i mam nadzieję że maksymalnie będzie tak źle jeszcze przez 7 tygodni [emoji23][emoji23][emoji23]
Unanime ja też w piątek będę mieć 5 +1 ale niestety wizytę mam dopiero 3.11 [emoji53] bo mój gin chciał już na spokojnie jak coś będzie widać i też tak chciałam ale teraz schiza na maxa dzisiaj pół dnia wylam bo to nie mam takich objawów i czy wszystko jest ok albo bo krzyknęłam na starszaka no i po prostu wyć mi się chciało no to wylam [emoji24][emoji23] po wszystkim głowa mnie rozbolała i dzień do du..

Do góry