33latka
Fanka BB :)
Smarowalam od początku ciąży bio oilem. I w 9 miesiącu i tak i tak rozstępy poszyly mi brzuch [emoji1745]Słyszałam teorię że im wcześniej zacznie się smarować brzuch i piersi nawet zwykłym balsamem to jest mniejsze ryzyko rozstępów. A większość kremów na rozstępy jest dopiero od 3 lub 4 mc. Wiecie coś na temat tej teorii?
My mamy 4 miesiecznego owczarka niemieckiego dlugowlosego. Moja cora ma 2 i pol roku i pies ma do niej świętą cierpliwosc [emoji23] znosi dzielnie zabawy całusy ściągnięcie za obroże a nawet ubieranie zabawkami [emoji1751][emoji23] chociaz uczymy oboje szacunku do siebie nawzajem to moja mała zawsze znajdzie moment żeby złapać sunie za ogon czy ucho [emoji85]Mam pytanie z innej beczki. Macie dziewczyny jakies zwierzaki pod dachem? Kotki? Psy? [emoji173] my mamy 2 letniego Goldena i w sumie o nic sie nie martwie, bo to aniol nie pies. Mozna jej wszystko zrobic... a ona nic. Jak jej nie pasuje to sobie idzie i juz. Ona kocha dzieci, az sie trzesie na ich widok. Pozwala im robic doslownie wszystko. Mam do niej pelnie zaufanie, ale wiadomo, mam tez rozum, wiec chce miec ja ciagle na oku gdy bedzie dziecko w jej zasiegu. Ale pytanie brzmi jak sie bedziecie przygotowywac? Kiedys czytalam zeby ze szpitala przywiezc wczesniej jakies ubranko dziecka, zeby zwierzak oswoil sie z zapachem ale moze macie jakies inne rady?