A w którym tygodniu byłaś, że jest za wcześnie?Ja wlasnie jestem po pierwszej wizycie. Troche sie rozczarowalam, ale w sumie tez nastawialam sie, ze jeszcze wczesnie. Byl tylko pecherzyk i cialko zolte. Co prawda powiedzial, ze zarodek mu mignał. No ale to wiecie. Byl albo nie byl. Koszmarki poprzedniego pustego jaja wrocily... ale bede dobrej mysli ❤ rozczarowal mnie tym, ze kazal przyjsc za miesiac bede starac sie wrocic do swojego poprzedniego gina
reklama
joszka
Fanka BB :)
Oczywiscie chodzi o pecherzyk żoltkowy [emoji3]Hej czy nie mylicie cialłka żółtego od pęcherzyka żółtkowego ?
"Ciałko żółte jest w jajniku, tworzy się bezpośrednio po owulacji w miejscu pękniętego pęcherzyka. Pęcherzyk żółtkowy jest w obrębie pęcherzyka ciążowego, a jego obecność jest dobrym rokowniczo objawem "
Cialko zolte, pecherzyk zoltkowy, woreczek zolciowy - wspolczuje studentom medycyny [emoji28]
Vingag
A woreczek zolciowy to prawidłowo pęcherzyk żółciowy, wiem, bo mi usuwaliOczywiscie chodzi o pecherzyk żoltkowy [emoji3]
Cialko zolte, pecherzyk zoltkowy, woreczek zolciowy - wspolczuje studentom medycyny [emoji28]
joszka
A dajta spokoj [emoji28] pewnie nadal bede wszystko mylic [emoji3]A woreczek zolciowy to prawidłowo pęcherzyk żółciowy, wiem, bo mi usuwali[emoji23][emoji23]
Mała.czarna
Ja mam wizytę w poniedziałek i jestem juz mega ciekawa co zobacze Mam tyle obaw
Niesia90
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam muszę chyba wbić się na teleporade.
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam muszę chyba wbić się na teleporade.
Załączniki
Mała.czarna
Woow!!! Ale wiadomość! Kochana ogromne gratulacje ❤❤Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
Mała.czarna
To była pierwsza wizyta?Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
Karla333
Zaangażowana w BB
O ranyyy ale super podwójne gratulacjeJa już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie fzaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
reklama
Starlights
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie Będę mieć bliźniaki jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
wow wow wow!!!! nie spodziewalas sie w ogole tego czy cos podejrzewalas?? jeju gratulacje!!! szok musi byc przeogromny a akurat dzis zastanawialam sie czy komus po wizycie wyjda na obrazie blizniaki teraz najwazniejsze znalezc super lekarza