reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja wlasnie jestem po pierwszej wizycie. Troche sie rozczarowalam, ale w sumie tez nastawialam sie, ze jeszcze wczesnie. Byl tylko pecherzyk i cialko zolte. Co prawda powiedzial, ze zarodek mu mignał. No ale to wiecie. Byl albo nie byl. Koszmarki poprzedniego pustego jaja wrocily... ale bede dobrej mysli ❤ rozczarowal mnie tym, ze kazal przyjsc za miesiac 🙄🙄 bede starac sie wrocic do swojego poprzedniego gina
A w którym tygodniu byłaś, że jest za wcześnie? :)

reklama
Hej czy nie mylicie cialłka żółtego od pęcherzyka żółtkowego ?

"Ciałko żółte jest w jajniku, tworzy się bezpośrednio po owulacji w miejscu pękniętego pęcherzyka. Pęcherzyk żółtkowy jest w obrębie pęcherzyka ciążowego, a jego obecność jest dobrym rokowniczo objawem "
Oczywiscie chodzi o pecherzyk żoltkowy [emoji3]
Cialko zolte, pecherzyk zoltkowy, woreczek zolciowy - wspolczuje studentom medycyny [emoji28]

Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie 😅 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie 😂 Będę mieć bliźniaki 🤯😂😍 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam🙈 muszę chyba wbić się na teleporade.

Załączniki

• 052F7978-B99F-4485-858A-0B5D64A1D5E3.jpeg
    052F7978-B99F-4485-858A-0B5D64A1D5E3.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 112
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie 😅 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie 😂 Będę mieć bliźniaki 🤯😂😍 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam🙈 muszę chyba wbić się na teleporade.
Woow!!! Ale wiadomość! Kochana ogromne gratulacje ❤❤

To była pierwsza wizyta? :)

Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie 😅 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie 😂 Będę mieć bliźniaki 🤯😂😍 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie fzaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
O ranyyy ale super😍 podwójne gratulacje😊

reklama

wow wow wow!!!! nie spodziewalas sie w ogole tego czy cos podejrzewalas?? jeju gratulacje!!!🤗🤗 szok musi byc przeogromny 😀 a akurat dzis zastanawialam sie czy komus po wizycie wyjda na obrazie blizniaki🤩🤩 teraz najwazniejsze znalezc super lekarza :)

Do góry