reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Udało mi się zapisać na wizytę, niestety mój lekarz wyjeżdża pod koniec tego tygodnia i wraca dopiero po wszystkich świętych... Wizyta na 4.11, godz. 20, to będzie 7+5 jeśli dobrze liczę, to czekanie mnie wykończy...!!
Czy ktoś jeszcze ma wizytę w tym terminie?
Ja mam w ten czwartek, to będzie 8+2, Ale ciąża będzie młodsza, więc podobnie jak Ty 😊

reklama
Udało mi się zapisać na wizytę, niestety mój lekarz wyjeżdża pod koniec tego tygodnia i wraca dopiero po wszystkich świętych... Wizyta na 4.11, godz. 20, to będzie 7+5 jeśli dobrze liczę, to czekanie mnie wykończy...!!
Czy ktoś jeszcze ma wizytę w tym terminie?
Dodulina ja mam 3.11 i chyba też do tego czasu ocip... Staram się zająć mysli czymś ale nie idzie do tego u mnie średnio z objawami to po prostu swiruje

reklama
Do góry