reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja poszłam za głosem kierowniczki. Powiedziała ze firma się nie zawali, jak mnie nie będzie pomimo ze teraz ciężki czAs. Mam odpoczywać, dbać o nas i myśleć tylko o nas, nie o pracy czy stresować się przez pacjentów. W pierwszej ciąży byłam bezrobotna w sumie, bo dopiero się zatrudniałam w barze, ale jeszcze przed podpisaniem umowy na zapach smażenia mięsa wymiotowałam wiec musiałam odejść. Zreszta to był taki bar zajezdnia , szybkie obiadki i lane piwo. Wieczorami miałam ekipę żuli, codziennie te same czerwone twarze. Cieszyłam się ze mogłam stamtąd odejść z dnia na dzień bo nie byłam związana umowa. Teraz miałam wszystko przemyślane, umowa na stałe, pewny powrót po ciąży także korzystam i odpoczywam. Jeszcze się napracuje w życiu 😳

reklama
Dziś miałam USG z pakietu z pracy :) zarodek mój ma już 7.5mm! trzyma się dzielnie, słyszałam bijące serducho 💙💛💚

1603112948403173100950021550608.jpg

mój mięśniak urósł tylko o 1 mm, ale taka roznica to nawet moze wynikac z samego pomiaru :) to daje mi nadzieje, ze moze nie stanie sie olbrzymem 😀

Możesz polecić jakiś model?
Może coś pod choinkę, z marzeń moich.
Obecnie odkurzam z małym na rękach, z brzuchem to będzie dopiero widok [emoji2960]
Justik ja mam taki jeżdżący ilife czy cos takiego fajne bo nie powiem jak ktois ma wszystko na jednym poziomie i duże przestrzenie mi się sprawdza pod łóżka wjeżdża i w ogóle ale najczęściej używam dysona w domu mam v8 a jest już v10 rewelacja niesamowicie ułatwia sprzątanie przy dzieciach

Dziś miałam USG z pakietu z pracy :) zarodek mój ma już 7.5mm! trzyma się dzielnie, słyszałam bijące serducho [emoji170][emoji169][emoji172]

Zobacz załącznik 1190226

mój mięśniak urósł tylko o 1 mm, ale taka roznica to nawet moze wynikac z samego pomiaru :) to daje mi nadzieje, ze moze nie stanie sie olbrzymem [emoji3]
Ooo to już kawał dziecia [emoji3]

reklama
Do góry