TakAle mama dha premium+ ?
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja juz kończę opakowanie wiec zmienię sobie zaraz.Z tego ci wyczytałam to całkiem dobrze wypada MamaDHA Premium+. Musze poszukać w aptekach
Mała.czarna
No bardzo nieładnie ze strony kolezanki Najgorsza rzecz faktycznie to właśnie grafik. Straszne ze Bedzie musiala przez chwilę dac z siebie kilka procent więcej...Ja tez dzis 12 godzin, wylozylam sie orzy biurku i walcze z mdlosciami. Dzis rano powiedzialam o ciazy kolezance przy zmianie, troche mi sie przykro zrobilo, bo nie uslyszalam zadnych gratulacji, tylko placz nad tym, ze grafik sie posypie... Ale utwierdzilo mnie to tylko w przekonaniu, ze w czwartek biore zwolnienie, bo nikt na moim miejscu sie by nawet nie ogladal za siebie...
Kochana bardzo dobrze zrobisz! Powinnas juz dawno byc w domu i odpoczywać
Vingag
i tak zrobie, bez wyrzutow sumienia. Szef dzwonil zeby naszykowac waluty wiec tez dzis bedzie u mnie i powiem. Jeszcze tylko glupi tekst z jego strony, jutro nocka i w koncu odpoczneNo bardzo nieładnie ze strony kolezanki Najgorsza rzecz faktycznie to właśnie grafik. Straszne ze Bedzie musiala przez chwilę dac z siebie kilka procent więcej...
Kochana bardzo dobrze zrobisz! Powinnas juz dawno byc w domu i odpoczywać
Vingag
bardzo przykre, pracujemy razem juz pare lat i jeszcze niby zartem uslyszalam tekst dzis, czy musze sie tak ostro bzykac ... Rece opadaja ...Mówiłam Ci, że tak będzie ! Ludzie są okropni i nie widzą nic prócz czubka własnego nosa... Przykre to...
Mała.czarna
O matko... Tak jak mówisz rece opadają. Może kolezanka zazdrości? Bo nie wierzę że ktoś od tak moze walić takie teksty...bardzo przykre, pracujemy razem juz pare lat i jeszcze niby zartem uslyszalam tekst dzis, czy musze sie tak ostro bzykac ... Rece opadaja ...
Mała.czarna
Oczywiście! Chcialabym widziec jego mine!i tak zrobie, bez wyrzutow sumienia. Szef dzwonil zeby naszykowac waluty wiec tez dzis bedzie u mnie i powiem. Jeszcze tylko glupi tekst z jego strony, jutro nocka i w koncu odpoczne
Mała.czarna
Ja dziewczyny wstalam, mdli mnie wiec mowie zjem cos, pije sobie activie z otrębami. Macie tez uczucie takiego ciężkiego żołądka?
Muszę się zebrać zeby posprzątać łazienkę bo juz serio wstyd bo z tydzien jej nie mylam
Muszę się zebrać zeby posprzątać łazienkę bo juz serio wstyd bo z tydzien jej nie mylam
joszka
Dziewczyny, pomysl z kilkoma watkami rowniez mi sie słabo podobal ale pomyslalam, zeby załozyc watek z informacjami o nas [emoji4]
Kazda dziewczyna by miała swoj 1 post z info ile lat, ile dziec, termin porodu i i wszystko to z czym by sie chciala z nami podzielić[emoji4] poprzez edycje posta dodawalybysmy info o przyszlych wizytach, co zostało ustalone na tych wizytach, jakie leki itp (taki maly dziennik ciązy).
Nawet jezeli bedzie tam 30-40 mamusiek to i tak szybko bedzie mozna znalezc konkretną dziewczyne.
Oczywiscie w pierwszym poscie by było info z linkiem, ze dyskusja toczy sie na innym wątku, a tu są same suche informacje bez komentowania.
Dobry pomysł czy to pierwszy objaw ciązowego kalafiora w miejscu mozgu i za bardzo wymyslam? [emoji28]
Kazda dziewczyna by miała swoj 1 post z info ile lat, ile dziec, termin porodu i i wszystko to z czym by sie chciala z nami podzielić[emoji4] poprzez edycje posta dodawalybysmy info o przyszlych wizytach, co zostało ustalone na tych wizytach, jakie leki itp (taki maly dziennik ciązy).
Nawet jezeli bedzie tam 30-40 mamusiek to i tak szybko bedzie mozna znalezc konkretną dziewczyne.
Oczywiscie w pierwszym poscie by było info z linkiem, ze dyskusja toczy sie na innym wątku, a tu są same suche informacje bez komentowania.
Dobry pomysł czy to pierwszy objaw ciązowego kalafiora w miejscu mozgu i za bardzo wymyslam? [emoji28]
reklama
Vingag
Nie wiem, ale to przykre bardzo jest ... Co do mdlosci, zjadlam wlasnie pol bulki z serkiem topionym i tak ledwo, ledwo utrzymalam w zoladku. Ostatnio w pracy mialam spokoj, dzis na granicy haftu od ranaO matko... Tak jak mówisz rece opadają. Może kolezanka zazdrości? Bo nie wierzę że ktoś od tak moze walić takie teksty...