reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja chodziłam w normalnych ciuchach głównie, na szczęść mam dużo luźnych bluzek i sukienek. Na zimę kupiłam sobie płaszczyk puchowy, który ma pasek w pasie i w ciąży po prostu nie zakładałam go. Mam to do teraz i dalej noszę :) zresztą jak kupowałam kurtke to szłam z mamą, która ma taką samą figurę jak ja i mierzyłysmy obydwie czy będzie ok w ciąży i bez [emoji23]

reklama
Mój syn z grudnia jest i jak sobie przypomnę właśnie te kombinezony + fotelik samochodowy 😳 on tonął w tym. Maluszek taki... cieszę się bardzo ze teraz będę mogła to przechodzić w piękna ciepła pogodę ☺️

Moje jedna z października druga z listopada więc jak zaszlam w ciążę i szybko wyliczyłam że to czerwiec to się bardzo ucieszyłam.

Mam bardzo ambitne plany na jutro sprzątanie łazienki generalne 😁 ugotować barszcz czerwony bo buraczki od teściowej przywiezione. Muszę jechać na miasto bo córka upatrzyła sobie bluzę z hm... 😁 A tym czasem wykąpana już w łóżku 🙈

Luty to będzie 5 miesiąc dobrze liczę? To wydaje mi się, że może być dopiero widoczny ;D w pierwszej ciąży w 6 miesiącu byłam na weselu i nikt nie widział ciąży po mnie 🤦‍♂️ Ale może tak jak mówisz, teraz będzie szybciej 🤔 już mam brzuch, ale wiadomo, że to wzdęcia itd
Wiesz co? Wydaje mi się, że może nie w ciągu miesiąca, ale w ciągu kilku kolejnych dwóch brzuch się pojawi. Nie łudzę się, że tak nie będzie, to jednak druga ciąża, a to wygląda inaczej ;)

Dobra dziewczyny, podjelam decyzje - jutro jak szef przyjedzie, powiem mu, ze jestem w ciazy, a w czwartek, jesli wizyta bedzie udana, biore zwolnienie. Ja naprawde nie mam sily pracowac, te mdlosci mnie wykoncza i gdyby mial inne podejscie, to moze bym przemeczyla. Ale zbliza sie mlyn w pracy na wszystkicj swietych i wtedy chce miec juz wolne. Wole nie ryzykowac ze sie wyloze na kase, a mozg mam jak gabka...

reklama
Do góry