Ja chodziłam w normalnych ciuchach głównie, na szczęść mam dużo luźnych bluzek i sukienek. Na zimę kupiłam sobie płaszczyk puchowy, który ma pasek w pasie i w ciąży po prostu nie zakładałam go. Mam to do teraz i dalej noszę zresztą jak kupowałam kurtke to szłam z mamą, która ma taką samą figurę jak ja i mierzyłysmy obydwie czy będzie ok w ciąży i bez [emoji23]
reklama
Gocha291991
Fanka BB :)
Mój syn z grudnia jest i jak sobie przypomnę właśnie te kombinezony + fotelik samochodowy on tonął w tym. Maluszek taki... cieszę się bardzo ze teraz będę mogła to przechodzić w piękna ciepła pogodę
Moje jedna z października druga z listopada więc jak zaszlam w ciążę i szybko wyliczyłam że to czerwiec to się bardzo ucieszyłam.
Mam bardzo ambitne plany na jutro sprzątanie łazienki generalne ugotować barszcz czerwony bo buraczki od teściowej przywiezione. Muszę jechać na miasto bo córka upatrzyła sobie bluzę z hm... A tym czasem wykąpana już w łóżku
Niesia90
Ja trochę dalej ale ile to podjechać autemOoo to super, bedziemy zrzucac ciazowe kilogramy [emoji3] ja mam tak 15-18 minut do parku[emoji4]
Do swiat nie mówimy. My nie mieszkamy w tym samym mieście, co rodzice, więc nie będzie trudno. Dopiero na święta jedziemy do rodziców. Wcześniej tylko siostry się dowiedzą, bo widzimy się z nimi za miesiącDo
Do kiedy chcesz wytrwac w tajemnicy?
Wiesz co? Wydaje mi się, że może nie w ciągu miesiąca, ale w ciągu kilku kolejnych dwóch brzuch się pojawi. Nie łudzę się, że tak nie będzie, to jednak druga ciąża, a to wygląda inaczejLuty to będzie 5 miesiąc dobrze liczę? To wydaje mi się, że może być dopiero widoczny ;D w pierwszej ciąży w 6 miesiącu byłam na weselu i nikt nie widział ciąży po mnie Ale może tak jak mówisz, teraz będzie szybciej już mam brzuch, ale wiadomo, że to wzdęcia itd
Mała.czarna
Ja mam pierwsza mam nadzieje udana a brzuch mam taki wzdety ze juz wyglada jakby to było widaćWiesz co? Wydaje mi się, że może nie w ciągu miesiąca, ale w ciągu kilku kolejnych dwóch brzuch się pojawi. Nie łudzę się, że tak nie będzie, to jednak druga ciąża, a to wygląda inaczej
Vingag
Dobra dziewczyny, podjelam decyzje - jutro jak szef przyjedzie, powiem mu, ze jestem w ciazy, a w czwartek, jesli wizyta bedzie udana, biore zwolnienie. Ja naprawde nie mam sily pracowac, te mdlosci mnie wykoncza i gdyby mial inne podejscie, to moze bym przemeczyla. Ale zbliza sie mlyn w pracy na wszystkicj swietych i wtedy chce miec juz wolne. Wole nie ryzykowac ze sie wyloze na kase, a mozg mam jak gabka...
Vingag
u mnie to samo i to mnie pociesza ze w tych dwoch wczesniejszych tak nie mialam i objawy tez nie byly tak silne. Coraz czesciej mam przeczucie, ze sie udaJa mam pierwsza mam nadzieje udana a brzuch mam taki wzdety ze juz wyglada jakby to było widać
reklama
Vingag
Bardzo mi przykro, wiem co czujesz, trzymaj sie mocno ❤Ja się żegnam z Wami, nie zostanę czerwcowa mama. Byłam w szpitalu, nie ma zarodka. Dodatkowo podejrzenie zasniadu ;( życzę Wam wszystkim szczęśliwych ciąż. Powodzenia