reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Że być może owulacja się przesunęła ze względu na moją dziwną ostatnią miesiączkę, która trwała 16 dni, z czego 10 pierwszych to było tylko lekkie plamienie 🤷 I że mam się nie martwić na zapas, ale tego 27.10 już musi bić serduszko
No jak mialas taki dziwny okres to pewnie tego wina, nie wiadomo jak to liczyc :) bede czekac na same dobre wiesci :)

reklama
Że być może owulacja się przesunęła ze względu na moją dziwną ostatnią miesiączkę, która trwała 16 dni, z czego 10 pierwszych to było tylko lekkie plamienie 🤷 I że mam się nie martwić na zapas, ale tego 27.10 już musi bić serduszko
No u mnie tez już powinno być i pęcherzyk żółtkowy przede wszystkim. Bo wczoraj nie było żółtkowego.

W pierwszej ciazy zaczynalam z waga 63 kg i urodzilam przez cc z wagą 72 kg. Wiec tragedii nie bylo. Obecnie mam 62 kg. Mam 163 cm wzrostu.
A co do owu to czulam w tym cyklu owu i wiedziałam ze była [emoji6]

Ja zaczyna z 69 kg przy 175, chcialabym ważyć mniej o te 5 kg, ale coz 😅
My mieszkamy z mężem prawie w centrum Warszawy i za rok planujemy rozpocząć budowe domu. Nie mogę sie juz doczekać przeprowadzki, bo chociaz bedziemy 15 km od Warszawy, to ja uwielbiam nature i posiadanie wlasnej przestrzeni nardzo mnie kręci 😍
Co do objawów to też mnie brzuch pobolewa i to jest stresujące.

Ja zaczyna z 69 kg przy 175, chcialabym ważyć mniej o te 5 kg, ale coz 😅
My mieszkamy z mężem prawie w centrum Warszawy i za rok planujemy rozpocząć budowe domu. Nie mogę sie juz doczekać przeprowadzki, bo chociaz bedziemy 15 km od Warszawy, to ja uwielbiam nature i posiadanie wlasnej przestrzeni nardzo mnie kręci 😍
Co do objawów to też mnie brzuch pobolewa i to jest stresujące.
Jeśli jest to lekki ból jak na miesiaczke, ciagnie itp to nie ma sie czym martwić :) Macica sie przygotowuje :)

reklama
Do góry