reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Rany oszaleje, sąsiad na górze chyba mieszkanie demoluje młotem od rana i głowa mi pęka [emoji51] sobota wieczór już by mógł skończyć [emoji848] a wy mieszkacie w domkach czy bloku? Ja w bloku od niedawna i zastanawia mnie jak jest z płaczącym dzieckiem... Czy to tak bardzo słychać? Ma ktoś jakieś doświadczenie? [emoji16] U mnie w klatce brak niemowląt [emoji23]
U nas prawie same stare dziadki w bloku, ale mój młody dawał czadu [emoji16] nikt się nie skarżył, choć ściany są cieńkie...

To ja startuje z 54kg przy 165. A w poprzedniej ciąży z 52 i wtedy przytyłam 13kg. Ale wówczas ciało było inne, więcej mięśni, był.czas na rower i siłownię. A odkąd zostałam mamą zostały mi jedynie spacery [emoji85] Obiecałam sobie, że po drugim porodzie dojdę do ładu.

@Domi_Polka macie długie cykle? Wiecie kiedy owulacja?
Ja mam strasznie nieregularne, tak naprawdę wahają mi się między 22, a 33 dni, więc ciężko mi stwierdzić kiedy była owulacja :( ale pamiętam, że 25 września obudziło mnie straszne kłucie w lewym jajniku, aż mnie zgięło z bólu, a po chwili przeszło. Poleciało trochę krwi po tym, i cisza, więc nie wiem już sama jak to wszystko liczyć 🥴

To ja startuje z 54kg przy 165. A w poprzedniej ciąży z 52 i wtedy przytyłam 13kg. Ale wówczas ciało było inne, więcej mięśni, był.czas na rower i siłownię. A odkąd zostałam mamą zostały mi jedynie spacery [emoji85] Obiecałam sobie, że po drugim porodzie dojdę do ładu.
Ja sobie poprzednim razem obiecywałam że się za siebie wezmę i nic z tego nie wyszło... aż się boję z iloma kg teraz skończę.

Rany oszaleje, sąsiad na górze chyba mieszkanie demoluje młotem od rana i głowa mi pęka 😬 sobota wieczór już by mógł skończyć 🤔 a wy mieszkacie w domkach czy bloku? Ja w bloku od niedawna i zastanawia mnie jak jest z płaczącym dzieckiem... Czy to tak bardzo słychać? Ma ktoś jakieś doświadczenie? 😁 U mnie w klatce brak niemowląt 😂
Ja aktualnie mieszkam w domu, ale wiem jak to w bloku .. 23 lata mieszkałam na 4 piętrze, blok "z wielkiej płyty" każde kichnięcie słychać a co dopiero płacz dziecka .. 😂

Rany oszaleje, sąsiad na górze chyba mieszkanie demoluje młotem od rana i głowa mi pęka 😬 sobota wieczór już by mógł skończyć 🤔 a wy mieszkacie w domkach czy bloku? Ja w bloku od niedawna i zastanawia mnie jak jest z płaczącym dzieckiem... Czy to tak bardzo słychać? Ma ktoś jakieś doświadczenie? 😁 U mnie w klatce brak niemowląt 😂
Ja w bloku i na pewno będą słyszeli nocne płacze bo ja słyszę nawet jako rodzaj kupy robią sąsiedzi 🤦‍♀️ Serio.

reklama
oo to ja podobnie, 164cm i 50kg, waże tyle od nie wiem ilu lat i to chyba po prostu moja stała waga nie do zdarcia, aż do.. za niedługo :D ja też cały czas jestem głodna...

My mieszkamy w 3 piętrowym bloku, na 3 piętrze, więc na szczęście nikt nade mną się nie tłucze :D ale za to obok nas ma mieszkanie para z niemowlakiem, ani razu go nie słyszałam. chyba są dobre ściany, mimo że to nowe budownictwo, a często w takim robią dość liche..

jej miałam dziś identycznie. i to jeszcze przy gościach hahah :D tak mnie dopadło, że nie wiem ile na tym kibelku siedziałam. i dokładnie jak u Ciebie, w pewnym momencie tak mi zabulgotało, jakby nie wiem co tam się wydarzyło. straszne :D
Boze, dzis chyba taki dzien. Ostatnio narzekalam na zaparcia, a dzis kurcze jak mnie dopadlo, to musialam sie scian w toalecie trzymac 😂

Do góry