reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

No u mnie z diagnoza ze puste jajo plodowe czekali do 9 tyg. I byl duzy pecherzyk a w srodku cos co wygladalo jak cialko zolte ale bylo jakas struktura.
U mnie podobnie wyglądało to w kwietniu. nigdy nie zobaczyłam bicia serduszka, lekarze czekali na rozwój sytuacji i dopiero w 10/11 tygodniu zaczęło sie poronienie, później zabieg. bardzo długo mnie przetrzymywano, bo na USG było widać jakieś struktury i nie było wiadomo, czy ciąża zwyczajnie nie jest młodsza, chociaż wtedy raczej wiedziałam, że takiej możliwości nie było. a w lipcu nie zdążyłam pójść na USG, poronilam we własnej łazience, ginekolog na wizycie zobaczyła tylko na USG ślad po miejscu gdzie było jajo.

reklama
[GROUP=][/GROUP]
Juz chyba wiem o co chodzi z tymi blizniakami. Chodzi o to ze w ciąży pojedynczej przyrost przez 48h to od 66 do 100% a ja miałam 170%.

oby nie, ja raz sprawdzilam przyrost i bylo 220% 😂😂😂 ale to taka poczatkowa beta, ona chyba wtedy szybciej przyrasta. albo moze tak sie tylko łudze😅

reklama
Do góry