Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja zawszw slyszalam ze przyrost jest wazny a u Ciebie jest pieknyMoja beta w 29dc wynosiła 19, natomiast w 33dc 142. Kolejna w 36dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawszw slyszalam ze przyrost jest wazny a u Ciebie jest pieknyMoja beta w 29dc wynosiła 19, natomiast w 33dc 142. Kolejna w 36dc
Dziewczyny jestem po wizycie. Wedlug Om 4t5d. Lekarz na moje wyniki tarczycy przepisał mi letrox 50, ale co do ciąży niestety narazie uznajemy za biochemiczną bo za niska beta. Mam powtórzyć badanie w czwartek i mu wysłać by skontrolować przyrost jeśli będzie dobry wtedy ustalimy termin kolejnej wizyty. Nie dał mi nic bo mowi ze albo wczesna ciąża, taka niska beta teraz może wskazywać na bliźniak lub też na ciaze pozamaciczna. Ja jednak wierzę że wszystko będzie dobrze bo wiem że miałam owulacje trochę później. Bardzo dużo mi wytłumaczył więc niby spokojniejsza ale przez tą bete teraz trochę się podłamałam.
trzymam kciuki za super wynik kolejnej bety!!! to jeszcze tak wczesny etap, ona bardzo roznie przyrasta.
a o co chodzi z tym, ze moze taka beta wskazywac na blizniaki?
ja w lipcu w 31 dc miałam 119, dwa dni później coś ok. 220, sprawdzałam jeszcze tydzień pozniej i ta beta wciąż była niska, ale przyrosty były w porządku. poronilam samoistnie niedługo później. Ale samą betą sie nie martw, tak naprawdę więcej powiedzą przyrosty
No u mnie z diagnoza ze puste jajo plodowe czekali do 9 tyg. I byl duzy pecherzyk a w srodku cos co wygladalo jak cialko zolte ale bylo jakas struktura.Ja poroniłam w lutym, ginekolog powiedziała mi że było puste jajo plodowe beta ok 90. Ale nie zdążyłam iść na poerwsze usg tylko już w dniu krwawienia na izbie przyjęć bylam badana. I dziś ginekolog tłumaczył mi że to nie możliwe że puste jajo plodowe tylko poprostu wczesne poronienie bo BG uznać ze jajo plodowe jest puste pecherzyk musi mieć conajmniej 25mm.
trzymam kciuki za super wynik kolejnej bety!!! to jeszcze tak wczesny etap, ona bardzo roznie przyrasta.
a o co chodzi z tym, ze moze taka beta wskazywac na blizniaki?
Miałaś w rodzinie bliziaki?Juz chyba wiem o co chodzi z tymi blizniakami. Chodzi o to ze w ciąży pojedynczej przyrost przez 48h to od 66 do 100% a ja miałam 170%.
Miałaś w rodzinie bliziaki? [emoji41]
Uuuu lala to sa szanseMoj przyszly teść ma siostry bliźniaczki, a teściowej brat ustrzelił dwa razy bliźniaki. U mnie w rodzinie prababcia miala rodzeństwo bliźniacze.