A
Aloe1234
Gość
Przepraszam, teraz już widzę, że kolorowo nie było ogromny szacunek dla Ciebie, masz wielkie serce i zero jadu w sobie...Oczywiście moim wpisem bylam po Twojej stronie bo nie wiem jak to kochana zrozumiałaś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, teraz już widzę, że kolorowo nie było ogromny szacunek dla Ciebie, masz wielkie serce i zero jadu w sobie...Oczywiście moim wpisem bylam po Twojej stronie bo nie wiem jak to kochana zrozumiałaś.
Jesteś bardzo dzielna! Nie łatwo wtedy powstrzymać emocje..Ja mialam odwrotna sytuację. W dzien kiedy wyszlam ze szpitala po drugim lyzeczkowaniu dostalam od mojej siostry( ktora o tej ciazy nie wiedziala) zdjecie USG ze jest w 10 tygodniu i bede ciocia... ale co mialam zrobic? Powiedziec jej ze wlasnie stracilam swoją? Że po co jej dziecko? Że to obowiazek i po co sie w to pakować? A niestety niektórzy potrafia tylko wbić szpile
Tak na nfz.. pokazuje 4t4d ale owulacje mialam duzo szybciej bo 2 mi juz test wyszedl.. wiec nie wiem jak to lekarz bedzie liczyl.. niby jeszcze wczesnie ale bede kombinowac z prywstnym oby sie udalo.. ale na nfz liczylam chociaz na darmowe badania kurde po cos sie placi te skladkiNa NFZ? Który ty masz tydzien przypomnij mi
Hahahaha najważniejsze ze się dogadaliMi po dniu całym nerwówki ciężko zasnąć, jeszcze wieczoem znowu podnioslo mi sie ciśnienie bo brazową plamke zobaczyłam na bieliźnie, teraz ciągle sprawdzam i czysciutko wiec modle sie, aby to tylko byly konsekwencje dwoch dzisiejszych usg i nadzerki.
Co do czopków - ostatnio znajomy kolega farmaceuta opowiada jak to wydawał Ukraince na recepte czopki
- wie pani, że to są czopki?
- do pipku?
- proszę?
- do pipku?
- nie, do pupku.
[emoji28] caly czas mnie to śmieszy, na dzisiejszy dzien jak znalazl.
No 27 to byś miała za 2 tyg to idealnie zeby cos wiecej zobaczyc Chyba że potrzebujesz lekiTak na nfz.. pokazuje 4t4d ale owulacje mialam duzo szybciej bo 2 mi juz test wyszedl.. wiec nie wiem jak to lekarz bedzie liczyl.. niby jeszcze wczesnie ale bede kombinowac z prywstnym oby sie udalo.. ale na nfz liczylam chociaz na darmowe badania kurde po cos sie placi te skladki
No staram sie nie być żmija chciaz takie sytuacje bola ale co zrobićPrzepraszam, teraz już widzę, że kolorowo nie było ogromny szacunek dla Ciebie, masz wielkie serce i zero jadu w sobie...
U lala jakie ambitne planyJa jak codzień o 6 pobudka. Chłopcy już dawno pojechali, nastawiłam pranie i leżę. Mam dzisiaj wielki plan na ten dzień Pojechać na zakupy do galerii, bo kilku rzeczy brakuje w domu. Chciałabym tam być najlepiej na 9 jak jeszcze pustki będą, ale kto wie kto wie czy nie zasnę w międzyczasie
@Mała.czarna Ogrom podziwu dla Ciebie, za to jak dzielna byłaś! Ale ja postępuje bardzo podobnie. Nawet jak mi w życiu było zle i byłam bardzo samotna a koleżankom się układało baaaaardzo pomyślnie to nie zazdrościłam tylko szczerze gratulowalam. Zazdrość wewnetrZnie nas wyniszcza.
Hahahhahaha rozbawilas mnieMi po dniu całym nerwówki ciężko zasnąć, jeszcze wieczoem znowu podnioslo mi sie ciśnienie bo brazową plamke zobaczyłam na bieliźnie, teraz ciągle sprawdzam i czysciutko wiec modle sie, aby to tylko byly konsekwencje dwoch dzisiejszych usg i nadzerki.
Co do czopków - ostatnio znajomy kolega farmaceuta opowiada jak to wydawał Ukraince na recepte czopki
- wie pani, że to są czopki?
- do pipku?
- proszę?
- do pipku?
- nie, do pupku.
[emoji28] caly czas mnie to śmieszy, na dzisiejszy dzien jak znalazl.