reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Tak, bóle podbrzusza są normalne. Macica się przygotowuje.

Dobra zmiana planow. Przecież od dzisiaj godziny dla seniorów 😭😭😭

Dzięki za odpowiedź. Każdy mocniejszy ból mocniej stresuje, ale cały czas liczę na to, że będzie dobrze bo niby czemu ma nie być :)

A godziny dla seniorów są od 10 do 12, ale tylko w spożywczych, drogeriach i aptekach, więc jak planujesz inne zakupy to możesz spokojnie jechać ;)

Mieszka w bloku obok. Tylko wiecie co jest najgorsze że mój mąż to jest tak w swojej mamusi zakochany że nie da na nią złego słowa powiedzieć a to przecież ona się wyskakuje z głupimi tekstami

Kochana plus jest taki że razem nie mieszkacie. Ja znowu odwrotnie z mamą mam się ciężko dogadac a razem mieszkamy
teściowej wszystko mogę powiedzieć co mi na wątrobie leży. Doradzi pomoże . Moja mama zaś skrytykuje,zganim.
Tak, bóle podbrzusza są normalne. Macica się przygotowuje.

Dobra zmiana planow. Przecież od dzisiaj godziny dla seniorów 😭😭😭

O fuck jadę na zakupy, coś na obiad trzeba kupić

Dzieciaki do szkoły odstawione. Chwilę się położyłam ale kurde muszę wstać coś na obiad kupić dziecko schabowe dziś wymyśliło druga kurczaka pieczonego i weź wybierz coś to mi powiedzą że tak kurczaka zrobiłaś a mój schabowy...może bardziej ją kochasz... 🙈 Chyba ugotuje zupę 😂

Zastanawiam się czy dzisiaj poinformowac dyrektora o ciazy. Nie mam za siebie zadnego zastępstwa, a mam sztywne dni w miesiacu, w których nie ma opcji urlopu, nawet na L4 trzeba było pracowac, musi byc to na czas zrobione i tyle, taka praca. A w mojej sytuacji w każdej chwili mogę wylądować w szpitalu, nie wiadomo na ile wiec chce być fair i przynajmniej go o tym uprzedzic, bo jest naprawde spoko szefem.
Myślę ,ze lepiej poinformować. Tym bardziej, jak szef jest dobry. Uczciwość powinna zawsze działać w dwie strony.
Teraz kochana leż i dużo odpoczywaj. Jak się dzisiaj czujesz?

Kochana u mnie było podobnie, tylko ze moja to była manipulatorka klasy światowej. Z tych co Ci powie komplement niby, a tu jednak nie do końca, albo wspólne żarty z moim partnerem, ale moim kosztem zawsze. Aż w końcu się wkurzyłam i zaczęłam mojemu każda sytuacje rozkładać na czynniki pierwsze, ze to było tak i tak, dlatego było mi przykro, tutaj to specjalnie tak powiedziała itd. Bo on w ogóle tego nie rozumiał. Jak mu zaczęłam mówić, to zaczął zwracać uwagę i słuchajcie zmiana jest ogromna. Już nie daje się wciągać w te jej wszystkie „gierki” i jest znaaaacznie lepiej. Spróbuj jakoś na spokojnie porozmawiać z mężem i mu mówić o swoich uczuciach, jeśli jeszcze nie miałaś okazji 😊
Mój były mąż nie był mamisynkiem ale jego matka to taka manipulatorka, że hoho. Niby nie był za nią ale zawsze wybrał ja i jej zdanie a nie moje. Ja w ciąży byłam i sama do lekarza jechałam bo on z mamusią jechał do lekarza. Mnie ze szpitala innym razem moja mama odbierała jeszcze przed ciążą bo on mamusi pomagał. Jak poroniłam ciążę pierwsza to jego mamusia powiedziała nie było serca to nie było jeszcze dziecka nie ma po czym płakać i on tak samo i pytanie kiedy do pracy wrócę. Działkę pod budowę wybrał ze swoim tatą za nasze pieniądze. Jak się Michał urodził to jego mamusia złe łóżeczko i wózek wybrałaś, a to moi rodzice kupili a ona nic nie dała tylko gderala. Ja źle że piersią karmię , źle wszystko ogólnie. Michał miał 2 lata jak się rozwiedlismy, mialam dość tej rodzinki na całego.

Dzięki za odpowiedź. Każdy mocniejszy ból mocniej stresuje, ale cały czas liczę na to, że będzie dobrze bo niby czemu ma nie być :)

A godziny dla seniorów są od 10 do 12, ale tylko w spożywczych, drogeriach i aptekach, więc jak planujesz inne zakupy to możesz spokojnie jechać ;)
No właśnie chciałam odwiedzić Rossmanna i Auchan 😂

Mój były mąż nie był mamisynkiem ale jego matka to taka manipulatorka, że hoho. Niby nie był za nią ale zawsze wybrał ja i jej zdanie a nie moje. Ja w ciąży byłam i sama do lekarza jechałam bo on z mamusią jechał do lekarza. Mnie ze szpitala innym razem moja mama odbierała jeszcze przed ciążą bo on mamusi pomagał. Jak poroniłam ciążę pierwsza to jego mamusia powiedziała nie było serca to nie było jeszcze dziecka nie ma po czym płakać i on tak samo i pytanie kiedy do pracy wrócę. Działkę pod budowę wybrał ze swoim tatą za nasze pieniądze. Jak się Michał urodził to jego mamusia złe łóżeczko i wózek wybrałaś, a to moi rodzice kupili a ona nic nie dała tylko gderala. Ja źle że piersią karmię , źle wszystko ogólnie. Michał miał 2 lata jak się rozwiedlismy, mialam dość tej rodzinki na całego.
O matulu... ja bym tego nie wytrzymała 😳 Dobrze, ze masz to już za soba !

reklama
Dziewczyny tak się źle czuje, że już chyba gorzej nie będzie (mam nadzieję)...
Zaparcia i wzdęcia też mam od czego brzuch bardzo mnie boli. Do tego głowa pęka cały dzień, zgaga, mdłości i coraz częściej wymioty🤢🤢 już nawet w nocy mnie mdłości i ból głowy budzi ...
Kac morderca to mało powiedziane. W domu pełen orient, sajgon taki że hoho. Nie mam siły ogarnąć, gotować czy robić cokolwiek tak mi źle ....
Miałam tak samo w ciąży z Michałem do drugiego trymestru. Ale jak ja wtedy to wytrzymałam??

Do góry