reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Jutro z rana ide po śliwki i zapijam mlekiem 😂 oby poleciało ta strona co ma 😂😂😂🙈
po co ryzykować ból brzucha. Nie lepiej kupić sobie czopki glicerynowe? Działanie natychmiastowe, nieszkodliwe dla zdrowia i nie będziesz mieć potem dolegliwości żadnych. Weźmiesz czopek, pójdziesz za 15 minut do toalety (o ile tyle wytrzymasz) i po kłopocie.

po co ryzykować ból brzucha. Nie lepiej kupić sobie czopki glicerynowe? Działanie natychmiastowe, nieszkodliwe dla zdrowia i nie będziesz mieć potem dolegliwości żadnych. Weźmiesz czopek, pójdziesz za 15 minut do toalety (o ile tyle wytrzymasz) i po kłopocie.
Przecież żartowałam z tym mlekiem :)
A nie wiem czy byłabym w stanie to sobie zaaplikowac ale moze sprobuje 🙈

Ja mega nie lubię suszonych owoców no i maja tyle kaloriì ze szok 😱 a kompot na wigilię mnie przeraża😂 ale cóż zacisne żeby 😂
Ja uwielbiam suszone daktyle, a sliwki sa dla mnie mega podobne w smaku. Tez na nie uwazam, ze wzgledu na cukier i kalorie. Ale generalnie innych suszoNych owocow nie znosze, a rodzynek to szczerze nienawidze ...

reklama
U mnie też zaparcia :( zawsze je mialam, ale teraz sie nasililo. Wszystko ze mnie wychodzi z jednodniowym opoznieniem, ale nic na silę czekam az samo pojdzie. W ostatnim czasie jedyna qupka ktora ladnie ze mnie zeszla to ta chwilę po pozytywnym teście ciążowym. To pewnie ze stresu..

Do góry