Vingag
Fanka BB :)
ja tez, u mnie kupa obecnie od swieta...Chciałabym ciagle robić kupę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez, u mnie kupa obecnie od swieta...Chciałabym ciagle robić kupę
Jutro z rana ide po śliwki i zapijam mlekiem oby poleciało ta strona co maja tez, u mnie kupa obecnie od swieta...
OJEZUNIEROBTEGO!!! ja raz ratowalam sie sliwkami i wole tego nie robic w ogole, ni robic AZ TAKJutro z rana ide po śliwki i zapijam mlekiem oby poleciało ta strona co ma
Nakrecilas mnie na nie jeszcze bardziej ile ich zjadłaś?OJEZUNIEROBTEGO!!! ja raz ratowalam sie sliwkami i wole tego nie robic w ogole, ni robic AZ TAK
cala paczke, takie dobre bylyNakrecilas mnie na nie jeszcze bardziej ile ich zjadłaś?
po co ryzykować ból brzucha. Nie lepiej kupić sobie czopki glicerynowe? Działanie natychmiastowe, nieszkodliwe dla zdrowia i nie będziesz mieć potem dolegliwości żadnych. Weźmiesz czopek, pójdziesz za 15 minut do toalety (o ile tyle wytrzymasz) i po kłopocie.Jutro z rana ide po śliwki i zapijam mlekiem oby poleciało ta strona co ma
Ja mega nie lubię suszonych owoców no i maja tyle kaloriì ze szok a kompot na wigilię mnie przeraża ale cóż zacisne żebycala paczke, takie dobre byly
Przecież żartowałam z tym mlekiempo co ryzykować ból brzucha. Nie lepiej kupić sobie czopki glicerynowe? Działanie natychmiastowe, nieszkodliwe dla zdrowia i nie będziesz mieć potem dolegliwości żadnych. Weźmiesz czopek, pójdziesz za 15 minut do toalety (o ile tyle wytrzymasz) i po kłopocie.
Ja uwielbiam suszone daktyle, a sliwki sa dla mnie mega podobne w smaku. Tez na nie uwazam, ze wzgledu na cukier i kalorie. Ale generalnie innych suszoNych owocow nie znosze, a rodzynek to szczerze nienawidze ...Ja mega nie lubię suszonych owoców no i maja tyle kaloriì ze szok a kompot na wigilię mnie przeraża ale cóż zacisne żeby