reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny a macie do polecenia dobrego ginekologa w Warszawie? Fajnie gdyby byl z medicoveru ale nie jest to konieczne.
Ja to po tej poprzedniej ciazy biochemicznej ciagle stres odczuwam... Szczegolnie, ze dzis mnie piersi mniej bola... i do tego glowa mnie boli od rana a nie chce brac lekow.
A co u was? Jak sie dzis czujecie?

reklama
tutaj są spore różnice :) ja wybieram się do takiego, u którego wizyta to 170 zł, on ma własną klinikę (niedużą), a wybrałam go bo uchodzi za specjalistę od ultrasonografii i ma certyfikat FMF. ale w niektórych klinikach/centrach ginekologicznych wizyta to 200-250zł. są też tańsi - 120-150 zł. bardzo różnie :D
U nas w Katowicach i okolicach też za wizytę płaci się od 150 do 250 zł i to taka norma

Dziewczyny a macie do polecenia dobrego ginekologa w Warszawie? Fajnie gdyby byl z medicoveru ale nie jest to konieczne.
Ja to po tej poprzedniej ciazy biochemicznej ciagle stres odczuwam... Szczegolnie, ze dzis mnie piersi mniej bola... i do tego glowa mnie boli od rana a nie chce brac lekow.
A to piersi muszą boleć cały czas? Mnie w poprzedniej nie bolały ani trochę :)

Mnie bolą raz bardziej, raz mniej. Glowa mi dziś pęka, taki urok ciąży :(

reklama
Do góry