reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Witajcie w niedziele. Wszystkim nowym dziewczynom gratuluje ciąż. Bardzo mnie cieszy że jest nas co raz więcej 🥰
Ja już siedzę jak na szpilkach bo do wizyty u gina został już tylko tydzień. Z endo widzę się w środę i żałuje że tak późno bo zrobiłam badania i TSH skoczyło mi z 1,9 na 3,6! Mam w domu trochę Euthyrox 25 ale boje się sama brać.
W ogóle cieszę się że jest to forum bo o cytomagalii nigdy nie słyszałam. Muszę poczytać i tym 🤔

reklama
Dory mnie też chwyciło ale wzięłam 1 dawkę oscillococcinum i do tego czosnek + miód no i jest lepiej
A co to jest to oscillo coś tam? To bez recepty i można w ciąży? I czy miód można w ciąży? Bo wiem, że dziecku nie mogę małemu dać i nie pamiętam, czy mogłam w ciąży jeść :)

Dzien dobry, wczorajsze usg 5t4d, na szczescie juz cos widac. Kontrola za 2 tygodnie, modle sie, zeby bylo juz widac bijace serduszko..

Załączniki

• 20201010_113811~2.jpg
    20201010_113811~2.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Oho dobrze was miec. Nigdy nie słyszałam o cytomegalii. Mam syna w przedszkolu. Ale nikt nigdy mi o tym nie mówił, nawet wśród znajomych nikt nie wspominał 😳 poczytam.

witamy nowe kreseczki 🤩😍

ja z synem od godziny na dworze. Zbieraliśmy kasztany a teraz trochę placu zabaw. Ale już wracamy do domu bo mi zimno, nie chce się przeziębić.

Do góry