reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Witajcie w niedziele. Wszystkim nowym dziewczynom gratuluje ciąż. Bardzo mnie cieszy że jest nas co raz więcej 🥰
Ja już siedzę jak na szpilkach bo do wizyty u gina został już tylko tydzień. Z endo widzę się w środę i żałuje że tak późno bo zrobiłam badania i TSH skoczyło mi z 1,9 na 3,6! Mam w domu trochę Euthyrox 25 ale boje się sama brać.
W ogóle cieszę się że jest to forum bo o cytomagalii nigdy nie słyszałam. Muszę poczytać i tym 🤔

reklama
Dory mnie też chwyciło ale wzięłam 1 dawkę oscillococcinum i do tego czosnek + miód no i jest lepiej
A co to jest to oscillo coś tam? To bez recepty i można w ciąży? I czy miód można w ciąży? Bo wiem, że dziecku nie mogę małemu dać i nie pamiętam, czy mogłam w ciąży jeść :)

Dzien dobry, wczorajsze usg 5t4d, na szczescie juz cos widac. Kontrola za 2 tygodnie, modle sie, zeby bylo juz widac bijace serduszko..

Załączniki

• 20201010_113811~2.jpg
    20201010_113811~2.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 78
reklama
Oho dobrze was miec. Nigdy nie słyszałam o cytomegalii. Mam syna w przedszkolu. Ale nikt nigdy mi o tym nie mówił, nawet wśród znajomych nikt nie wspominał 😳 poczytam.

witamy nowe kreseczki 🤩😍

ja z synem od godziny na dworze. Zbieraliśmy kasztany a teraz trochę placu zabaw. Ale już wracamy do domu bo mi zimno, nie chce się przeziębić.

Do góry