reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
U mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
Czy któraś ma bliźniaki? Bo będę szczera mam mnóstwo pytań bo nigdy w rodzinie ich u nas nie było a w tym cyklu wyszły 2 jaja z jednego jajnika

Wielkie gratulacje! Podwójne szczęście😊 Nie będziesz się nudzić. Kuzynka meza ma bliźniaczki. Ja nie mam co prawda bliźniaków, ale między moimi dziećmi jest tylko rok i 3 miesiące różnicy więc też mieliśmy wesolo. Pamiętam jak jedną ręką bujałam wózek usypiając synka, na drugiej ręce trzymałam córkę, a brodą podtrzymałam jej butelkę, aby tylko nie zaczęła płakać, bo z usypiania byłyby nici ;)

Ja niestety się z Wami żegnam... Kiedy w końcu szok oraz przerażenie minęło i zaczęłam się cieszyć z tej ciąży - dziś w 5t3d zaczęłam krwawić jak na okres. W poniedziałek idę na betę, ale nie mam nadziei...
Niestety krótko było mi dane być tu z Wami... Życzę Wam bezproblemowych, szczęśliwie zakończonych ciąż, a potem cudownych porodów i zdrowych Maluszków.
Trzymaj się kochana. Mam nadzieję, że to jednak nie to. Przesyłam dużo ciepłych myśli <3

Ja niestety się z Wami żegnam... Kiedy w końcu szok oraz przerażenie minęło i zaczęłam się cieszyć z tej ciąży - dziś w 5t3d zaczęłam krwawić jak na okres. W poniedziałek idę na betę, ale nie mam nadziei...
Niestety krótko było mi dane być tu z Wami... Życzę Wam bezproblemowych, szczęśliwie zakończonych ciąż, a potem cudownych porodów i zdrowych Maluszków.
Bardzo mi przykro. Upewnij się czy to aby na pewno zły znak i daj znac 😞 trzymaj się.

reklama
Do góry