reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Musisz prowadzić ciążę u nich, po prostu mieć ginekologa, do którego się zgłaszasz i on ci wypisuje badania. Ja tak robiłam i znowu będę robić. A ciążę prowadzę prywatnie, Luxmed traktuje jako konieczność do darmowych badań ;)
Czyli jakby prowadzisz ciążę u 2 lekarzy teoretycznie?

Czyli jakby prowadzisz ciążę u 2 lekarzy teoretycznie?
Tak, nmam dwóch prowadzących. Ten prywatny wie o Luxmedzie, luxmedowy nie wie o prywatnym. I dostaję skierowania od tego luxmedowego, a tamten prywatny tylko mówi, jakie powinnam zrobić, wystawia skierowania, ja sprawdzam, czy to to samo, co z luxmedu i idę robić. Wchodzę, pobierają i mam zaraz wynik za darmo, a u prywatnego to sa setki złotych, więc podziękuję ;)

Tak, nmam dwóch prowadzących. Ten prywatny wie o Luxmedzie, luxmedowy nie wie o prywatnym. I dostaję skierowania od tego luxmedowego, a tamten prywatny tylko mówi, jakie powinnam zrobić, wystawia skierowania, ja sprawdzam, czy to to samo, co z luxmedu i idę robić. Wchodzę, pobierają i mam zaraz wynik za darmo, a u prywatnego to sa setki złotych, więc podziękuję ;)
A to już rozumiem :) to tak samo dziewczyny czasem robią, że chodzą i prywatnie i nfz żeby mieć badania za darmo:) ja jestem zadowolona z opieki w lux med[emoji16]

reklama
Do góry