reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Ja już po wizycie. Nic kompletnie nie widać endometrium ponoć powiększone
Spokojnie z tego co pamietam to masz 5t+0? To jeszcze wczesnie. Nie u wszystkich wczesnie cos widac.. podobno beta muso byc chyba ponad tysiac aby bylo wodac chocoaz pęcherzyk.. glowa dp goryJa już po wizycie. Nic kompletnie nie widać endometrium ponoć powiększone
Domi_Polka
No właśnie pojadę na tą betę gdzieś bo kolejna wizyta 20.10Spokojnie z tego co pamietam to masz 5t+0? To jeszcze wczesnie. Nie u wszystkich wczesnie cos widac.. podobno beta muso byc chyba ponad tysiac aby bylo wodac chocoaz pęcherzyk.. glowa dp gory
a cukier wyszedł mi 95 dzisiaj
Ja prowadzę ciążę w Lux med i poprzednia też prowadziłam. A jak to robisz że badania w lux med mając skierowanie od lekarza spoza?Ja tak robię z luxmedem, w nim robię badania, ale wizyty i USG już poza, bo Luxmed to porażka
Czyli jakby prowadzisz ciążę u 2 lekarzy teoretycznie?Musisz prowadzić ciążę u nich, po prostu mieć ginekologa, do którego się zgłaszasz i on ci wypisuje badania. Ja tak robiłam i znowu będę robić. A ciążę prowadzę prywatnie, Luxmed traktuje jako konieczność do darmowych badań
Widocznie jest jeszcze za wcześnie, spokojnie. Niestety trzeba mieć dużo cierpliwości Ale szybko zleci do 20Ja już po wizycie. Nic kompletnie nie widać endometrium ponoć powiększone
Tak, nmam dwóch prowadzących. Ten prywatny wie o Luxmedzie, luxmedowy nie wie o prywatnym. I dostaję skierowania od tego luxmedowego, a tamten prywatny tylko mówi, jakie powinnam zrobić, wystawia skierowania, ja sprawdzam, czy to to samo, co z luxmedu i idę robić. Wchodzę, pobierają i mam zaraz wynik za darmo, a u prywatnego to sa setki złotych, więc podziękujęCzyli jakby prowadzisz ciążę u 2 lekarzy teoretycznie?
A to już rozumiem to tak samo dziewczyny czasem robią, że chodzą i prywatnie i nfz żeby mieć badania za darmo ja jestem zadowolona z opieki w lux med[emoji16]Tak, nmam dwóch prowadzących. Ten prywatny wie o Luxmedzie, luxmedowy nie wie o prywatnym. I dostaję skierowania od tego luxmedowego, a tamten prywatny tylko mówi, jakie powinnam zrobić, wystawia skierowania, ja sprawdzam, czy to to samo, co z luxmedu i idę robić. Wchodzę, pobierają i mam zaraz wynik za darmo, a u prywatnego to sa setki złotych, więc podziękuję
reklama
Domi_Polka
No właśnie, cierpliwość to takie trudneWidocznie jest jeszcze za wcześnie, spokojnie. Niestety trzeba mieć dużo cierpliwości Ale szybko zleci do 20