reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
No teraz jakoś już muszę dać radę ;) Całe szczęście dwójka moich dzieci jest bardzo grzeczna, syn chociaż ma 5 lat bardzo mi pomaga przy siostrze i sam chce ją zabawiać, opiekować się nią. Córka też jest na razie bardzo grzeczna, odkąd skończyła miesiąc przesypia noce więc na zmęczenie nie mogę narzekać. :D
Oby tylko trzecie dziecko było takie łaskawe jak rodzeństwo - chociaż mam przeczucie, że akurat ono da mi popalić. 😂
Zazdroszcze:D moi to gdyby nie ka to by sie dawno 'pozabijali' to sa tornada.. do tego syn autystyczny wiec ma duzo swoich zachowan i ciezko czasem mu cos wytlumaczyx.. leja sie non stop:p

reklama
Hej, ja juz po wizycie. pecherzyk 1.3 cm, jest pecherzyk zoltkowy, echo zarodka widoczne, ale jeszcze bez bicia serca, ale lekarka mowi, ze jak najbardziej na tyn etapie wszystko jest ok i nie ma sie czym martwic. duphaston dalej mam brac 3 razy dziennie i na wszelki wypadek Clexane w zastrzykach raz dziennie.

Załączniki

• IMG_20201008_151537.jpg
    IMG_20201008_151537.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 77
Do góry