Mała.czarna
Fanka BB :)
Wszędzie? Jednak nie strefami? Boze mi sie juz rzygac chce jak slysze o tym covidzie :/Widziałyście nowe ograniczenia od soboty? Wszędzie maseczki:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszędzie? Jednak nie strefami? Boze mi sie juz rzygac chce jak slysze o tym covidzie :/Widziałyście nowe ograniczenia od soboty? Wszędzie maseczki:/
Strefa żółta w całej Polsce od soboty, więc wszędzieWszędzie? Jednak nie strefami? Boze mi sie juz rzygac chce jak slysze o tym covidzie :/
O masakra :/Strefa żółta w całej Polsce od soboty, więc wszędzie
Wow jak szybko ci wyszedl test Gratulacje ❤Hej dziewczyny i ja się dołączam 3 dni temu ujrzałam 2 kreseczki czyli w 20 dc
Właśnie mąż do mnie dzwonił i mówił o tym trochę mnie to przeraża, myślałam że zacznie się powoli ten wirus uspokajać ale chyba jeszcze długo będziemy musieli na to czekaćWidziałyście nowe ograniczenia od soboty? Wszędzie maseczki:/
Zazdroszcze moi to gdyby nie ka to by sie dawno 'pozabijali' to sa tornada.. do tego syn autystyczny wiec ma duzo swoich zachowan i ciezko czasem mu cos wytlumaczyx.. leja sie non stopNo teraz jakoś już muszę dać radę Całe szczęście dwójka moich dzieci jest bardzo grzeczna, syn chociaż ma 5 lat bardzo mi pomaga przy siostrze i sam chce ją zabawiać, opiekować się nią. Córka też jest na razie bardzo grzeczna, odkąd skończyła miesiąc przesypia noce więc na zmęczenie nie mogę narzekać.
Oby tylko trzecie dziecko było takie łaskawe jak rodzeństwo - chociaż mam przeczucie, że akurat ono da mi popalić.
Oooo to tak jak u mnie szybko u mnie tez w 20dc pozytuwny test chociaz dla mnie to mega dziwne wszystko..Hej dziewczyny i ja się dołączam 3 dni temu ujrzałam 2 kreseczki czyli w 20 dc