reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
jeżeli beta dalej przyrastała prawidłowo ok.100% co 48h to powinna już mieć ok 2000, czyli łudze się że pecherzyk już bedzie widać. Do tego mam krótkie 24 dniowe cykle więc owulacje mogłam mieć kilka dni wcześniej niż Ty wiec i ciąza bedzie moze starsza niz wynika z obliczen :) jutro sie okaze 😀
Ja w 4+6 miałam betę 1350 i za 3 godziny miałam wizytę, było widać pęcherzyk 4,3 mm. Na bardzo dobrym sprzęcie ;) Przy 2000 na pewno też będzie widać :D

@Ariszka, jesli chodzi o ten progesteron, to wydaje mi sie ze to dlatego, ze on tak pulsacyjnie sie wydziela i dla miarodajnego pomiaru powinno sie go sprawdzic 3 razy dziennie. Nawet calkiem niedawno widzialam wykres z badan proga 10 osob i tam to strasznie skakalo. o 8 rano malo, o 13 duzo. Tym bardziej skacze na takim poziomie, jak go jest np 0.2ng to nie ma takich roznic.

@Ariszka, jesli chodzi o ten progesteron, to wydaje mi sie ze to dlatego, ze on tak pulsacyjnie sie wydziela i dla miarodajnego pomiaru powinno sie go sprawdzic 3 razy dziennie. Nawet calkiem niedawno widzialam wykres z badan proga 10 osob i tam to strasznie skakalo. o 8 rano malo, o 13 duzo. Tym bardziej skacze na takim poziomie, jak go jest np 0.2ng to nie ma takich roznic.
Po jutrze ide na ostatnią juz chyba bete wiec powtórzę tez progesteron. Zobaczymy. Wizyta w poniedziałek w razie wu. Wlasnie wiem ze on pulsacyjnie sie zmienia w ciagu doby. Mam duphaston. Oby do przodu😊

Pozdrawiam znad jeziora, ostatni wypad w tym sezonie:) ciekawe, jak noc w namiocie, czy za zimno nie bedzie, chociaz maz zalatwil mi taki spiwor, ze chyba na golasa bede mogla w nim spac i bedzie cieplo :)

Załączniki

• IMG_20201005_195741.jpg
    IMG_20201005_195741.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry