Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiej specjalności lekarz cie konsultował?Nie rozumiem?
dzisiaj znowu mnie mocniej kłuje wiec juz zgłupiałam.. ale już mniej mnie to stresuje. Jutro ide do ginekologa to chociaz bede wiedziala czy ciaza w macicy sie rozwija. Nic wiecej raczej nie zweryfikuje bo to będzie dopiero 4+6I tak przeszlo samo z siebie? Ja juz zaczynałam podejrzewac ze to coś od nerki ale pare dni temu robilam mocz i nic nie wyszło. Nie mam tez żadnych innych dolegliwości w tym kierunku. Liczę ze samo przyszlo i samo pojdzie.
Czekam na wieści bo ja sie stresuje poki co. Staram się byc spokojna ale wiesz jak jestdzisiaj znowu mnie mocniej kłuje wiec juz zgłupiałam.. ale już mniej mnie to stresuje. Jutro ide do ginekologa to chociaz bede wiedziala czy ciaza w macicy sie rozwija. Nic wiecej raczej nie zweryfikuje bo to będzie dopiero 4+6
Ja miałam w poprzedniej ciąży rwę ale to nie na takim etapie. Wiec ciężko tu diagnozować jak to taki etap ciąży ze nie ma co uciskać jeszczeJuż właśnie kontmsultowalam. Wiem że nikt nie jest lekarzem ale może ktoś to miał w ciąży i miał diagnozę.
Hehe no przecież wiadomo że ginekologJakiej specjalności lekarz cie konsultował?
Dziewczyny utwórzmy może gdzieś jakąś grupę, będzie się łatwiej komunikować
Ja miałam w poprzedniej ciąży rwę ale to nie na takim etapie. Wiec ciężko tu diagnozować jak to taki etap ciąży ze nie ma co uciskać jeszcze
Mam problem z kręgosłupem i boli od wiązadeł
dzisiaj znowu mnie mocniej kłuje wiec juz zgłupiałam.. ale już mniej mnie to stresuje. Jutro ide do ginekologa to chociaz bede wiedziala czy ciaza w macicy sie rozwija. Nic wiecej raczej nie zweryfikuje bo to będzie dopiero 4+6