reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny dziś się ważyłam i jestem przerażona. Mam prawie 3 kg na plusie. [emoji52] No w weekend sobie nie żałowałam jedzenia ale chyba czas to jakoś ogarnąć [emoji23]

reklama
I tak przeszlo samo z siebie? Ja juz zaczynałam podejrzewac ze to coś od nerki ale pare dni temu robilam mocz i nic nie wyszło. Nie mam tez żadnych innych dolegliwości w tym kierunku. Liczę ze samo przyszlo i samo pojdzie. 🙏🙏
dzisiaj znowu mnie mocniej kłuje wiec juz zgłupiałam.. ale już mniej mnie to stresuje. Jutro ide do ginekologa to chociaz bede wiedziala czy ciaza w macicy sie rozwija. Nic wiecej raczej nie zweryfikuje bo to będzie dopiero 4+6 :)

reklama
U mnie w 4t4d nie było jeszcze nic widać :(
Od piątku próbuje dodzwonić się do ginekologa by umówić wizyte ale bez skutku
dzisiaj znowu mnie mocniej kłuje wiec juz zgłupiałam.. ale już mniej mnie to stresuje. Jutro ide do ginekologa to chociaz bede wiedziala czy ciaza w macicy sie rozwija. Nic wiecej raczej nie zweryfikuje bo to będzie dopiero 4+6 :)

Do góry